Gårdssnack

Landshypotek Bank finansierar lantbruksfastigheter runt om i hela Sverige, och genom vår långa erfarenhet och vårt breda nätverk i näringen har vi stor kunskap. Som vi gärna delar med oss av. Välkommen att ta del av våra Gårdssnack.

Avsnitt 5

Gårdssnack med Areals vd - om fastighetsmarknaden

Till det här avsnittet av Gårdssnack bjöd vi in Markus Forsbäck som är VD på Areal, en av Sveriges största fastighetsförmedlare av lantbruksfastigheter, för att höra mer om läget på fastighetsmarknaden. Något som ständigt är aktuellt för oss som jord-och skogsbrukarnas egen bank. 

Finansiera din fastighet hos jord-och skogbrukarnas egen bank

Vi förstår dig och din fastíghet

Avsnitt 5

Gårdssnack med LRF Ungdomens ordförande

I detta avsnitt av Gårdssnack möts två agronomer, LRF Ungdomens ordförande Elisabeth Hidén och vår vd Per Lindblad. På gårdsplanen i Västergötland snackar de om gemensamma frågor och lantbrukets möjligheter och utmaningar.

Är du nästa generations gårdsägare?

Vi har samlat mer inspiration och värdefulla tips för dig.

Till tipsen

Avsnitt 4

Gårdssnack med Dina Försäkringar - i skogen

I det här avsnittet av serien Gårdssnack möter vi Stefan Magnusson från Dina Försäkringar i skogen för att snacka om hur du som skogsägare kan skydda och förebygga skador i skogen - för ett värdefullt skogsägande, helt enkelt.

Avsnitt 3

Gårdssnack med Dina försäkringar - på fältet

Ute på jordgubbsfältet berättar Stefan från Dina Försäkringar om hur du som lantbrukare kan skydda din fastighets byggnader och fält mot brand eller skador orsakade av vilt och väder. Ta del av snacket för att höra om vilken den vanligaste skadan inom jordbruket är och hur du som lantbrukare bör tänka för att vara trygg om olyckan skulle vara framme.

Läs mer
Lantbruk

Låna till lantbruk

Vi har hjälpt till att finansiera satsningar inom jord och skog i snart 200 år. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig och din verksamhet.

Läs mer
Nästa generation

Är du nästa generations gårdsägare?

Siktet inställt på att ta över föräldragården, intresserad av att köpa en befintlig lantbruksverksamhet eller bara nyfiken på att veta mer om vägen till att bli gårdsägare? Vi har samlat matnyttiga tips för dig.

Läs mer
Bolån

Låna till hus

Vi vill att alla ska ha möjligheten till ett rikare liv. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig, oavsett om det gäller permanent- eller fritidsboende.