Hela landets bank och band laddar upp inför Dansbandsveckan

Sedan 2019 är Landshypotek Bank partner till den stora folkfesten som engagerar en hel ort och drar 100 000 danssugna gäster från hela landet till Malung. Samma år inleddes samarbetet med det folkkära dansbandet Larz-Kristerz. Nu ser vi fram emot att träffa er där igen. Men innan vi ses bjuder vi på några av bandmedlemmarnas favoritstopp på vägen. Först ut är ett besök hos entusiasten Micke i Gamleby som älskar gamla radiogrammofoner. 

Planeringen pågår för fullt inför sommarens svängigaste evenemang – Svenska Dansbandsveckan.

– Vi kommer liksom förra året vara på plats i Grönlandsparken under hela Dansbandsveckan och ser fram emot att möta alla er som gästar Malung i en miljö där det kommer att bjudas på både kul aktiviteter och skönt häng, säger Anna Berglund, kommunikatör på Landshypotek Bank.

Här kommer du bland annat kunna fota dig i Larz-Kristerz väggen, försöka få kulan i det stora Sverigespelet att slutligen hamna i Malung och hjälpa Peter Larsson att träffa tonen i din mobiltelefon.

– Vi är glada över att det långsiktiga samarbetet med Larz-Kristerz fortsätter. Med sin jordnära inställning och landsbygdsförankring har hela landets band och vi i hela landets bank en hel del gemensamt. På torsdagen 20 juli är det deras dag och innan sin spelning i Grönlandsparken har du möjlighet att träffa dem i Landshypoteks monter, tipsar Anna.

Men innan vi ses i Malung bjuder vi på några av bandmedlemmarnas favoritstopp på vägen. Först ut är ett besök hos Micke som har Gamleby Radio TV och kallar sig själv för reparationsnörd. De två andra stoppen kan du följa med till i Landshypotek Banks och Larz-Kristerz sociala medier med start i början juli. Visst hänger du med!

Mer om hela landets bank

Landshypotek grundades av Sveriges lantbrukare. Sedan 1836 har vi tillsammans med våra kunder bidragit till ett rikare liv i hela landet. Idag finansierar vi såväl företagande inom jord och skog som boende för hus- och gårdsägare och erbjuder tryggt sparande till alla.  Varmt välkommen till hela landets bank!

Relaterade artiklar

Läs mer Familj äter frukost i köket

Fem anledningar att välja Landshypotek för ditt bolån

Läs mer
Läs mer Nysådda plantor sticker upp ur jord

Kontosparande allt populärare med stigande räntor

Läs mer
Läs mer

Sju svenska semesterpärlor att besöka i sommar

Läs mer