Kundservice

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Här har vi samlat några vanliga frågor, goda tips och enkla guider för dig som är eller vill bli kund hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar svar på din fråga eller vill diskutera finansieringslösningar för ditt hus eller din lantbruksfastighet med oss. Vi finns här för dig.

Kontakta oss

Vad kan du göra i Internetbanken?

  • Skicka meddelande till kundservice
  • Se saldon, avier, årsbesked och andra dokument
  • Ansöka om att utöka dina lån
  • Välja ny bindningstid på dina lån
  • Öppna sparkonton och göra överföringar
  • Öka din insats i Landshypotek (lantbrukskunder)

Logga in

Läs mer Kvinna antecknar på ett anteckningsblock och har sin dator framför sig.
Guide

Hur mycket får jag låna? Vi hjälper dig räkna!

Funderar du på att köpa bostad? Då har du med stor sannolikhet många funderingar om bolån så som ”Hur mycket får jag låna?”, ”Vad avgör min bolånekostnad?” eller ”Hur hög blir min bolånekostnad varje månad?”.

Läs mer Flygbild över värmländsk sjö, skog och åker..
Räntemarknad

Hur påverkar kriget räntemarknaden?

I en tid där kriserna avlöser varandra är det lätt att känna oro. Både för omvärlden, men också för sin egen ekonomiska situation. Vi befinner oss i ett osäkert läge där det är svårt att sia om hur räntemarknaden kommer att utvecklas, men det finns indikationer som talar för att räntorna kommer fortsätta att stiga.

Fler tjänster

Behöver du juridisk hjälp, försäkra ditt lantbruk eller ny privatförsäkring? Ta del av våra samarbetspartners kunderbjudanden.

Läs mer
Skogskonto

Skogskonto – hur fungerar det?

För att uppmana till ett mer rationellt skogsbruk ges du som skogsägare möjlighet att fördela ditt resultat från skogen över tid genom insättningar på skogskonton. Men hur fungerar egentligen skogskonton? Vi reder ut några vanliga frågor.

Läs mer
Frågor och svar

Varför kan räntan skilja sig mellan lån till hus och lån till en lantbruksfastighet?

Att räntan skiljer sig mellan bolån och bottenlån till jord och skog har sin förklaring i hur bolån fungerar, alla de krav som ställs på en bolåntagare och vad som är speciellt för lån på en jord- och skogsfastighet. Här kan du läsa mer om skillnaden i räntesättningen och vad den beror på.

Våra kundansvariga – för dig inom lantbruket

Runt om i hela landet finns våra kundansvariga som arbetar med finansiering av lantbruksfastigheter. När andra kan lite om allt, kan de allt om finansiering av jord och skog, och delar gärna med sig av sin kunskap. 

Kontakta en kundansvarig

Kund hos oss

Vi är måna om att det ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos oss på Landshypotek och förstår att du som inte bara handlar om våra produkter. 

Om du inte är nöjd

Om vi eller våra tjänster inte motsvarar dina förväntningar och du känner dig missnöjd vill vi att du kontaktar oss. 

Läs mer om hur du gör om du inte är nöjd

Kontakta oss

Har du frågor? Vår Kundservice hjälper dig helgfria vardagar 8.00−17.00.