Kundservice

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Här har vi samlat några våra vanligaste frågor, goda tips och enkla guider för dig som är, eller vill bli, kund hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du önskar personlig service eller vill diskutera finansieringslösningar för ditt hus eller din lantbruksfastighet.

Kontakta oss

Vad kan du göra i Internetbanken?

  • Skicka meddelande till kundservice
  • Se saldon, avier, årsbesked och andra dokument
  • Ansök om att utöka dina lån
  • Välj ny bindningstid på dina lån
  • Öppna sparkonton och göra överföringar
  • Öka din insats i Landshypotek (lantbrukskunder)

Logga in

Läs mer
Amorteringskrav

Amorteringskrav bolån – det här gäller

Hur mycket måste du amortera på ditt bolån enligt rådande amorteringskrav? Det är inte alltid så enkelt att veta. Vi reder ut vad som gäller.

Läs mer
Guide

Koll på begreppen?

Nominell ränta, stibor och skuldkvotstak. Ord som är vardag för oss som bank, men som inte alltid så enkla att förstå. I Landshypotek Banks ABC förklarar vi vad olika ekonomiska termer betyder.

Fler tjänster

Behöver du juridisk hjälp, försäkra ditt lantbruk eller ny privatförsäkring? Ta del av våra samarbetspartners kunderbjudanden.

Läs mer
Skogskonto

Skogskonto – hur fungerar det?

För att uppmana till ett mer rationellt skogsbruk ges du som skogsägare möjlighet att fördela ditt resultat från skogen över tid genom insättningar på skogskonton. Men hur fungerar egentligen skogskonton? Vi reder ut några vanliga frågor.

Läs mer
Frågor och svar

Varför kan räntan skilja sig mellan lån till hus och lån till en lantbruksfastighet?

Att räntan skiljer sig mellan bolån och bottenlån till jord och skog har sin förklaring i hur bolån fungerar, alla de krav som ställs på en bolåntagare och vad som är speciellt för lån på en jord- och skogsfastighet. Här kan du läsa mer om skillnaden i räntesättningen och vad den beror på.

Våra kundansvariga - för dig inom lantbruket

Runt om i hela landet finns våra kundansvariga som arbetar med finansiering av lantbruksfastigheter. När andra kan lite om allt, kan de allt om finansiering av jord och skog, och delar gärna med sig av sin kunskap. 

Kontakta en kundansvarig

Kund hos oss

Vi är måna om att det ska vara enkelt och tryggt att vara kund hos oss på Landshypotek och förstår att du som inte bara handlar om våra produkter. 

Om du inte är nöjd

Om vi eller våra tjänster inte motsvarar dina förväntningar och du känner dig missnöjd vill vi att du kontaktar oss. 

Läs mer om hur du gör om du inte är nöjd

Kontakta oss

Har du frågor? Vår Kundservice hjälper dig helgfria vardagar 08.00−17.00. 

Se avvikande öppettider