Bli kund

Välkommen att bli kund hos oss

Landshypotek är din bank för lån och sparande. Vi lånar ut till fastigheter, mark och skog – det som är grunden för livskraftigt företagande inom jord- och skogsbruk. Vi har bolån för husägare. Hos oss kan du också spara tryggt.

Vi är inte som andra banker, och det är vi stolta över. Vi bildades 1836 av svenska jord- och skogsbrukare. Sedan dess har vi fortsatt att utmana på den svenska bankmarknaden genom att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga lån, tryggt och enkelt till goda villkor.

Låna till lantbruk och skog
Lantbruk och skog

När du vill utveckla ditt lantbruk

Som jord- och skogsägarnas bank förstår vi dig och din verksamhet. När du lånar av oss blir du samtidigt medlem och delägare. Tillsammans med andra äger du en bank med fullt fokus på att skapa goda finansiella villkor för dig, där du genom din insats kan ta del av bankens vinst.

Låna till lantbruk och skog
Låna till hus
Bolån

Flytta ditt huslån – bo kvar!

Tillsammans med våra kunder utmanar vi på bolånemarknaden. Vi erbjuder trygghet och enkelhet för dig som vill låna till hus. När du flyttar ditt lån till oss ser du redan innan du ansöker vilken ränta du kan få.

Låna till hus

Fler fördelar med Landshypotek

Genom våra samarbetspartner har vi möjlighet att erbjuda dig som kund ännu mer. 

Piktogram

Vår vinst går inte till aktieägare, utan till våra kunder som driver grön företagsamhet inom skog och lantbruk.

Piktogram

Att vi startades av kunder och än idag ägs av kunder – det präglar hur vi på Landshypotek är och agerar.

Piktogram

Hos oss finns inga krav på att du ska flytta allt som gäller din ekonomi till oss. Att vara kund hos oss ska kännas bra, både för den egna ekonomin och i hjärtat.