Jobba hos oss

Landshypotek Bank är inte som vilken bank som helst. Vi är en bank med en stor uppgift – att bidra till ett rikare liv i hela landet. Vi är en relativt liten arbetsplats i stark utveckling, där du tydligt kommer att märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål. Låter det spännande? Då skulle Landshypotek kunna vara arbetsplatsen för dig.

Är du vår nya kollega?

Se alla lediga jobb just nu

Vad innebär det att arbeta på Landshypotek Bank?

  • Vi är närmare 240 medarbetare, fördelade på 19 kontor och två affärsområden. Eftersom vi är relativt få är alla anställda viktiga nyckelspelare.
  • På Landshypotek Bank kommer du inte att sitta på avbytarbänken. Våra förväntningar på dig som anställd är att du bidrar och är med i matchen från första dagen. Om inte du gör det, vem annars?
  • På Landshypotek involveras du i en rad olika projekt och är högst delaktig i hur vi bedriver vår verksamhet och möter våra kunder på bästa sätt. Skillnaden mellan oss och andra banker är att här kommer du att märka och se effekterna av hur du bidrar till att vi når våra mål.
  • Vi är en nischbank med gamla anor, eller som vi själva brukar säga "ett mer än 180 år gammalt start-up bolag med ett tydligt syfte”. Med vår relativa litenhet har vi möjlighet att vara snabbfotade och ligga i framkant på marknaden vad gäller digitala lösningar och system.
  • På Landshypotek Bank känner de flesta varandra vid namn och vi är en platt och prestigelös arbetsplats där vd:s dörr står öppen för alla.
  • Landshypotek Bank är marknadsledande inom finansiering av jord och skog. Vi erbjuder också lån till hus/fritidshus och gårdsboende på en lantbruksenhet samt konkurrenskraftigt sparande för alla med ett hjärta som klappar för landsbygden.

I filmen här nedan berättar några av våra medarbetare hur det är att arbeta på Landshypotek Bank.