Landshypotek kommer ännu närmare

-Vi flyttar en kreditansvarig från vårt kontor i Gävle till vårt försäljningskontor i Falun. På så vis kommer vi närmare våra kunder som finns i Dalarna, säger Gunnar Klint som är regionchef på Landshypotek Gävle-Dala.

Den person som kommer att börja arbeta i Falun heter Patrik Borg. Han har arbetet på Landshypotek sedan i somras och har fått den internutbildning som behövs för att sköta försäljningskontoret. I grunden är Patrik skogsvetare och han har även en agronomexamen från Ultuna i Uppsala. Patrik kommer närmast från en projektanställning på LRF.
-Jag kommer att arbeta mycket ute på fältet. Landshypotek kommer att synas mer och vi kommer att arbeta mer aktivt med våra kundkontakter, säger Patrik Borg.

Försäljningskontoret ligger i samma lokaler som Dalarnas Försäkringsbolag. I samarbete med Länsförsäkringar Bank (Dalarnas Försäkringsbolag) erbjuder Landshypotek sina medlemmar banktjänster genom Lantbrukarpaketet. Förutom förmånliga bottenlån, topplån och rörelsekonton finns en rad specialist- och försäkringstjänster för jord- och skogsägare.
-Genom att kontoret ligger i samma lokaler som Dalarnas Försäkringsbolag kommer vi kunna ge kunderna en snabbare och enklare hantering tjänsterna inom Lantbrukarpaketet, fortsätter Patrik Borg.

Välkommen att höra av dig till Landshypoteks nya försäljningskontor i Falun!
-Jag ser fram emot att få diskutera och se över dina finansieringsbehov. Du når mig på telefon 023-78 87 50 eller på min mobil 070-309 53 99, avslutar Patrik Borg.