Pressinbjudan: Medlemsdialog i banken för landsbygdens framtid

I februari öppnade Landshypotek Bank en helt ny digital sparmöjlighet för svenska hushållsmarknaden. Landshypotek Bank utmanar på marknaden med enkelhet, goda villkor och ett sparande för landsbygden. I morgon möts Landshypoteks medlemmar i Östergötland för dialog om utvecklingen i den egna banken. Mötet hålls onsdag den 19 mars på Collegium i Linköping med start kl.17. 

Kjell Hedman, VD Landshypotek Bank berättar om Landshypoteks utveckling och resultat. 

Vid mötet bjuder också Ralph Edenheim, antikvarie, författare och tidigare kulturchef på Skansen, på en historisk resa om färgsättning på byggnader från 1000-talet till nutid. 

Landshypotek Bank ägs av lånekunderna, som alla är medlemmar i Landshypotek ekonomisk förening. Under regionmöten, som morgondagens möte, tar medlemmarna del av utvecklingen i den egna banken. Alla kan numera spara i Landshypotek Bank. Sparpengarna går till utveckling av landsbygden. Varumärket har också förändrats och skogsbrukarnas egen bank har stärkt sitt erbjudande och verksamheten för framtiden. 

Överskottet i Landshypotek Bank går tillbaka till medlemmarna eller återinvesteras i verksamheten. Kjell Hedman kommer vid regionmötet även presentera förslaget till medlemsutdelning för året.

Plats: Collegium i Linköping, Onsdag 19 mars, kl. 17.00-21.30.