Landshypotek Banks gårdstävling nominerad till Guldnyckeln

Tävlingen Din gård, din möjlighet där landsbygdsföretagare över hela landet har tävlat med sina gårdsidéer är nominerad till Guldnyckeln. Guldnycklar har delats ut sedan 1982. Ambitionen med tävlingen är att främja branschens utveckling av resultatdriven och kreativ kommunikation.

– Det är jättekul att vårt kommunikationsarbete uppmärksammas. Att få andra att engagera sig i vårt varumärke och bidra till innehållet är ett modernt sätt att synas på. Det har vi lyckats med genom Din gård-tävlingen, vilket nomineringen också visar, säger Tomas Uddin Marknad- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Det är andra året som Landshypotek Bank anordnar tävlingen. 67 gårdar från norr till söder deltog med sina affärsidéer. Sex av dem gick vidare till final och folkets röster utsåg vinnaren – bidraget Hästbonden från Backfors Gård som vill inspirera andra att använda mer hästkrafter i jord- och skogsbruket. Cirka 30 500 röstade totalt i tävlingen på sina favoritbidrag.

Guldnyckeln består dels av en inspirationsdag, dels av en galakväll med stor prisutdelning. Syftet är att berätta framgångssagor, spana på trender, bjuda på kompetens och nya impulser. Med tävlingen Guldnyckeln vill arrangören SWEDMA visa upp innovationskraften i branschen.

Landshypotek Bank är nominerad i kampanjkategorin Finans och Försäkring tillsammans med ICA Student och Ålandsbanken.

Se och inspireras av alla tävlande bidrag i Din gård, din möjlighet

För ytterligare information och kommentarer:

Sofie Essayh, kommunikatör på Landshypotek Bank, 070-2851363

Om Landshypotek Bank
Landshypotek Bank är Sveriges nionde största bank med uppgift att tillhandahålla konkurrenskraftig finansiering till Sveriges jord- och skogsägare. Banken har även konkurrenskraftigt sparande för alla. Landshypotek Bank har närmare 160 medarbetare på 19 orter i Sverige.  landshypotek.se