Pressinbjudan: Maten i fokus när Landshypotek bjuder in medlemmarna i Älvsborg m fl. län till regionmöte

Regionmöte 2017 i Landshypotek Ekonomisk Förening äger rum på tio platser runt om i landet. För medlemmarna i Älvsborg m fl. län hålls regionmöte lördag den 25 mars i Uddevalla. Regionmötet är årets viktigaste mötesplats för medlemmarna som tillsammans äger Landshypotek Bank.

Sveriges Radio-profilen Tomas Tengby gästar mötet och kommer att berätta om sin karriär och ge en inblick bakom kulisserna. Hur går det till när man gör tv och radio?  Han kommer även att prata om mattraditioner, trender och framtidsspaning på livsmedel med utgångspunkt från västkusten.

På mötet får medlemmarna också ta del av det som händer i sin egen bank, Landshypotek Bank, den bank som de själva äger genom sin ekonomiska förening. Regionmötet ger även en möjlighet till medlemsdialog om utvecklingen i banken. Mötet hålls lördag den 25 mars med start kl 12.00 på Bohusgården i Uddevalla.

Landshypotek Bank är en bank i stark tillväxt och bygger för att möta fler av både dagens och framtidens bankkunder, bland annat genom sin digitalisering och systemförbättringar. Under 2017 välkomnar banken fler och öppnar nu även för att erbjuda bolån till husägare utanför storstäderna.

Mötet ger tillfälle för medlemmarna att få veta mer om allt som händer i banken och föreningen. Bankens resultat och utveckling presenteras vid mötet av Margareta Lindahl, företagsmarknadschef på Landshypotek Bank. Per-Olof Hilmér, regionordförande, och Gunnar Lans, medlemschef och verkställande tjänsteman, berättar om föreningens aktiviteter och utveckling under året inklusive ekonomi och förslag till utdelning 2017. Landshypotek Banks distriktschef Ann-Christine Hasselgren, kommer att berätta vad Landshypotek Bank gör för kunderna på den lokala marknaden i Älvsborg.

Landshypotek Bank säkerställer tillsammans med sina kunder att det finns finansiering av svenska gårdar och att överskott i banken hålls inom näringen. I år förslås en utdelning på 158 miljoner kronor till medlemmarna, där 24,9 miljoner kronor går tillbaka till medlemmarna i regionen Älvsborg m fl. län.

Mötet äger rum lördag den 25 mars på Bohusgården i Uddevalla.

Välkomna!

Läs mer om årets möten och spännande program här

För mer information kontakta:
Tomas Uddin, Marknads- och kommunikationschef, Landshypotek Bank, 070 2992408

Om Landshypotek Bank
Landshypotek Bank är Sveriges nionde största bank med uppgift att tillhandahålla konkurrenskraftig finansiering till Sveriges jord- och skogsägare. Banken erbjuder även sparande med goda villkor till alla med ett hjärta som klappar för landsbygden. I vår öppnar banken upp för att erbjuda bolån till hus. Landshypotek Bank har närmare 160 medarbetare på 19 orter i Sverige.