Bolåneutmanaren Landshypotek Bank har passerat tre miljarder i bolån

På bara ett år har Landshypotek Bank börjat etablera sig som en bolånebank för hela landet. Banken har i dagarna passerat tre miljarder i utlåning till husägare.

Landshypotek Bank är en finansiellt trygg aktör som i snart två sekel har lånat ut till jord och skog, men har sedan hösten 2017 erbjudit huslån för alla. Banken sticker ut på marknaden med sin ägarform och sitt syfte. I dagarna passerade banken tre miljarder i utlåning till husägare.

– Jag är väldigt stolt över att vi lyckats vinna tusentals människors förtroende att välja oss för den förmodligen största privatekonomiska affären. Kundernas och även omvärldens respons har varit mycket positiv och det är verkligen roligt, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef för bolånen.

På bara ett år har Landshypotek Bank börjat etablera sig som en bolånebank med starka värderingar. Med den långa erfarenheten av lånemarknaden, de konkurrenskraftiga villkoren och den moderna digitala lösningen har banken kunnat välkomna många nya kunder. 

– Det är spännande att vara drivande och leda den här utvecklingsresan att etablera en bolånebank. Sedan kan vi också konstatera att det verkligen finns plats för en annorlunda bank på den svenska bolånemarknaden. Vi är en utmanare som har öppenhet, transparens samt trygghet och långsiktighet med oss, något som gör att vi sticker ut och som verkligen uppskattas av kunderna, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef för bolånen.

Förutom en trygg historia har Landshypotek Bank några av marknadens mest konkurrenskraftiga räntor. Det bekräftas av snitträntorna för september som nu publicerats.

– Vår satsning är långsiktig. Nu är siktet framåt att fortsätta utvecklas som bolånebank. Vi har bara börjat! Vi är en stark utmanare som står för äkta hållbarhet, som är trygg och långsiktig, och dessutom har ett bra erbjudande, säger Catharina.

För mer information vänligen kontakta:
Sofie Essayh, kommunikatör och presskontakt, Landshypotek Bank
070-285 13 63sofie.essayh@landshypotek.se