Landshypotek Bank utökar samarbetet med juristbyrån Avtal24 för företagskunder

Landshypotek Bank har utvecklat sitt samarbete med Avtal24. Numera kan Avtal24 erbjuda juridisk hjälp även till Landshypotek Banks företagskunder. Bankens kunder får 20 procent rabatt på alla avtal och tjänster hos samarbetspartnern.

I höstas inledde banken ett samarbete med Avtal24 som riktar sig till bankens bolånekunder som behöver hjälp med avtal som testamente, äktenskapsförord och samboavtal. Nu har ett gemensamt arbete gjorts för att fördjupa samarbetet. Även företagskunderna kan nu få hjälp med avtal.

– Det känns väldigt roligt att vi tillsammans med Avtal24 utvecklat samarbetet och nu kan erbjuda juridisk hjälp även till våra företagskunder. Detta har varit viktigt för våra kunder och därför viktigt för oss, säger Johan Asklund, företagsmarknadschef och ansvarig för jord- och skogsbrukskunderna.

Landshypotek Bank har finansierat landsbygdsföretag och satsningar på landsbygden i närmare 200 år. Genom det utökade samarbetet med juristbyrån Avtal24 får företagskunderna tillgång till juridisk rådgivning på nätet.

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder digitala och lättillgängliga tjänster. Digitala lösningar förväntas av sin bank idag. Trygga avtal blir en trygghet för sig själv och sina nära och kära. Vi hoppas med samarbetet kunna bidra med trygghet för våra företagskunder, säger Johan Asklund.

Hos samarbetspartnern Avtal24 kan kunderna få hjälp med juridiska frågor och avtal som framtidsfullmakter, bouppteckningar, arvsskiften, köpekontrakt och hyresavtal. Dessutom får Landshypotek Banks alla kunder 20 procent rabatt på alla avtal och tjänster.

Läs mer om det utökade samarbetet här

För ytterligare information:
Sofie Essayh, kommunikatör Landshypotek Bank,
070-285 13 63, sofie.essayh@landshypotek.se

Om Landshypotek Bank
Landshypotek Bank är en de tio största bankerna i Sverige och har till huvuduppgift att finansiera Sveriges jord- och skogsbrukare. Banken erbjuder även sparande för alla och bolån till husägare utanför storstäderna. Kunderna i banken bidrar till att stärka de gröna näringarna och att vi alla därmed kan ta del av närproducerad mat och svenska skogsråvaror. Landshypotek Bank har drygt 180 medarbetare på 19 orter i Sverige.

Om avtal24
Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik med missionen att göra juridiken tillgänglig för alla. Företaget tillhandahåller skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till privatpersoner och företagare online och via digitala kundmöten.