Pressinbjudan: Landshypotek bjuder in till årets stora medlemsmöte

Nu är det dags för årets stora medlemsmöte. Regionmöte 2018 i Landshypotek Ekonomisk Förening äger rum på tio platser runt om i landet. För medlemmarna i Östgöta hålls regionmöte torsdag den 22 mars på Collegium Mjärdevi, Linköping. Regionmötet är årets viktigaste mötesplats för medlemmarna som tillsammans äger Landshypotek Bank.

Under mötet kommer grundaren av Hälsingestintan Britt-Marie Stegs att berätta om sin spännande resa med sitt mobila slakteri och Hälsingestintans utvecklig genom åren.

På mötet får medlemmarna också ta del av det som händer i sin egen bank, Landshypotek Bank, den bank som de själva äger genom sin ekonomiska förening. Regionmötet ger även en möjlighet till medlemsdialog om utvecklingen i banken. Mötet hålls torsdag den 22 mars med start kl 16.30 på Collegium Mjärdevi, Linköping.

Landshypotek Bank har blivit en bank för allt fler. Under hösten gjorde banken en lyckad introduktion på bolånemarknaden och allt fler flyttar sitt bolån till den värderingsdrivna banken.

Catharina Åbjörnsson Lindgren, privatmarknadschef och Niklas Ringborg, distriktschef, berättar om utvecklingen i banken och vad som händer på den lokala marknaden. Bankens resultat presenteras. Charlotte Önnestedt, regionordförande och Lars Öhman, representant från föreningsstyrelsen berättar om föreningens aktiviteter och utveckling under året inklusive ekonomi och förslag till utdelning 2018.

Landshypotek Bank säkerställer tillsammans med sina kunder att det finns finansiering av svenska gårdar och att överskott i banken hålls inom näringen. I år förslås en utdelning på 153 miljoner kronor till medlemmarna, där 22,1 miljoner kronor går tillbaka till medlemmarna i regionen Östgöta.

Mötet hålls torsdag den 22 mars med start kl 16.30 på Collegium Mjärdevi, Teknikringen 7, 583 30 Linköping.

Välkomna!

Läs mer om årets möten och spännande program här

För mer information kontakta:
Sofie Essayh, Kommunikatör och presskontakt, Landshypotek Bank, 070 2851363