Larz-Kristerz unika friggebod auktioneras ut till förmån för välgörenhet

Dansbandsfans har nu en unik chans att buda hem Larz-Kristerz egendesignade friggebod. På de sex kvadratmetrarna ger bandmedlemmar en inblick i vad som är hemma för dem och inredningen fångar mycket av den känsla som gjort bandet så populärt. Pengarna från auktionen går till Musikhjälpen.

LarzKristerz egendesignade friggebod som auktioneras ut tillsammans med Landshypotek Bank i samband med Dansbandsveckan 2019

Det populära dansbandet Larz-Kristerz är aktuella med ny musik och Peter Larsson blev under Guldklaven i söndags utsedd till "Årets sångare". Den egendesignade friggeboden är framtagen tillsammans med Landshypotek Bank för användning under Svenska Dansbandsveckan som just nu pågår i Malung.

Precis som Landshypotek Bank månar Larz-Kristerz om det genuina och livet utanför storstäderna. Friggeboden återspeglar detta genom att ha inretts med allt sådant som gruppen värdesätter i form av tidlös kvalitet, kärleken till 50-talsmöbler, klassiska LP-skivor och ett fokus på hemmet. Larz-Kristerz logotyp välkomnar in till friggeboden som på utsidan är täckt med de för bandet karaktäristiska eldflammorna.

– Vi har redan mött stort intresse för friggeboden och vårt sätt att tillsammans med Larz-Kristerz sätta fokus på hemmet, det som skapar trivsel i ett hem och vad som är centrum för var och en oavsett var man bor. Vi hoppas nu att många budar och att vi tillsammans med Larz-Kristerz kan bidra till framgång för Musikhjälpen i år, säger Tomas Uddin, marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Nu under Dansbandsveckan går friggeboden att uppleva på plats i Grönlandsparken i centrala Malung och det område, ”Buggebo”, som Landshypotek Bank byggt upp. På Buggebo kan besökarna ta en välbehövlig paus, eller för den delen passa på att dansa lite extra i en mobil dansstudio från vilken besökare sedan kan skicka filmer med sina dansmoves via sociala medier.

Dansbandsveckan pågår 14-20 juli i Malung och hugade spekulanter kan buda på Larz-Kristerz friggebod via Tradera. Där finns även fler detaljer kring själva budförfarandet, Musikhjälpen och friggeboden som sådan under kategorifliken ”Välgörenhet”.

För ytterligare information, intervjuförfrågningar och kommentarer:
Douglas Norström, presskontakt och kommunikatör på Landshypotek Bank, 072-164 81 81 alt. douglas.norstrom@landshypotek.se