För dig som medlem

Nyheter och aktuella händelser för dig som medlem

Som medlem ska du lätt kunna hålla dig uppdaterad kring vad som händer i banken, föreningen och de gröna näringarna i stort -  det som sammanför oss i Landshypotek. Här har vi samlat  några aktuella händelser som är bra för dig som medlem att känna till.

Mer om vad som händer i och kring Landshypotek kan du även ta del av i de digitala nyhetsbreven som du får i din e-post, i  tidningen Medlemsaktuellt som kommer i din brevlåda 2 gånger/år, i nyhetsflödet och i våra sociala kanaler.

Så går det till att investera i din bank
Så kan du öka din insats

Din insats ger dig mer av Landshypotek

Alla medlemmar i Landshypotek har en grundinsats på lägst 500 kronor. Genom att öka insatsen upp till fyra procent av ditt totala lånebelopp i banken kan du påverka hur stor del av den årliga vinstutdelningen du får. I
internetbanken ser du hur stort investeringsutrymme du har.

Så nominerar du nya förtroendevalda
Nominera nya förtroendevalda

Vem vill du ska företräda dig som medlem?

Känner du en engagerad lantbrukare, skogsägare eller gårdsgranne som skulle vara en bra företrädare för dig och andra ägare i banken? Som medlem har du möjlighet att nominera andra medlemmar till förtroendeuppdrag i Landshypotek. Sista dagen att skicka in din nominering är den 31 januari.

Läs vd-ordet ur delårsrapporten för tredje kvartalet 2022
Trygga i en orolig tid

Per Lindblad kommenterar resultatet tredje kvartalet

Oroliga tider påverkar oss alla. Landshypotek har ändå utvecklats mer än väl under året och vi följer vår långsiktiga plan för utveckling och tillväxt. Det inleder Per Lindblad sitt vd-ord med i delårsrapporten för årets tredje kvartal. 

Se aktuella sparräntor här
Höjda sparräntor

Nu lönar det sig ännu mer att spara hos Landshypotek

 Den 1 november höjde vi sparräntorna igen. Som medlem erbjuds du dessutom extra bra ränta på Sparkonto Jord och Skog och Skogskonto. 

Tillväxt, kapital och medlemsinsatser

Landshypotek växer med fler kunder, såväl i volym som resultat. Det gör oss både till en starkare och bättre bank, men tillväxt kräver också kapital.

I det årliga utdelningsbeskedet erbjuds alla medlemmar som ännu inte kommit upp i en insats motsvarande fyra procent av lånebeloppet i Landshypotek att öka sitt insatskapital före årsskiftet. Det ligger sedan till grund för nästkommande års utdelning. Det går även att se hur stort investeringsutrymme du har i internetbanken.

För mer information, se landshypotek.se/investera

Kontakta oss

Har du frågor? Vår Kundservice hjälper dig helgfria vardagar 8.00−17.00.