Rött hus med vita knutar på svensk landsbygd

Försäkring för hem och landsbygd

Vi förstår att det är mer än finansiering som gör skillnad för det trygga livet hemma. Därför samarbetar vi med Dina Försäkringar. Tillsammans är vi måna om att du som kund i Landshypotek ska kunna teckna trygga försäkringar till förmånliga villkor. 

  • Med omtanke om ditt hem och ditt företagande
  • Dina Försäkringar har försäkringsbranschens nöjdaste kunder enligt SKI 2023
  • Över 150 000 kunder har valt Dina Försäkringar

Tillsammans för våra kunder och landsbygden

Vi har mycket gemensamt med Dina Försäkringar. Framförallt var vi kommer ifrån. Vi är våra kunders idéer och drivs av att möjliggöra ett rikare liv på landet och att skapa trygghet både hemma och i företagande runt om i landet. Vi delar också förståelsen för värdet av att erbjuda trygga lösningar, till goda villkor. 

För att göra det enklare för dig att se över ditt försäkringsbehov erbjuds du som kund i Landshypotek Bank exklusiv rabatt på försäkring av ditt boende i villa eller på en lantbruksfastighet. Köper du en gårdsförsäkring erbjuds du att kostnadsfritt försäkra gårdslösöre.

För ditt boende

Oavsett om du bor i villa eller på en lantbruksfastighet kan du försäkra ditt boende hos Dina Försäkringar. I försäkringen ingår skydd för huset, tomten och alla dina saker i hemmet. 

  • Som kund i Landshypotek får du 20 % rabatt på villahemsförsäkring hos Dina Försäkringar under första året.

För din gård får du mer

Utöver rabatten på Villahemförsäkringen får du som bor på gård mer. 

  • Som kund i Landshypotek får du ditt gårdslösöre, med upp till 10 prisbasbelopp, försäkrat kostnadsfritt när du tecknar Dina Försäkringars gårdsförsäkring.

I kontakt med Dina Försäkringar ser ni över vilket försäkringsskydd som behövs för din gård.

Du hittar mer information om hur du tar del av Dina Försäkringas erbjudande genom att logga in i Internetbanken. Välj "Erbjudanden" i menyn, så kommer du rätt.

Logga in

Har du frågor om Dina Försäkringar och vad de kan erbjuda dig?

Läs mer och kontakta Dina Försäkringars experter

Relaterade artiklar