Solrosor på äng

För dig som medlem

Nyheter och aktuella händelser för dig som medlem

Som medlem ska du lätt kunna hålla dig uppdaterad kring utvecklingen i banken, föreningen och de gröna näringarna i stort – det som sammanför oss i Landshypotek. Här har vi samlat  några aktuella händelser som kan vara bra för dig att känna till.

Mer om vad som händer i och kring Landshypotek kan du även ta del av i årsredovisningarna, de digitala nyhetsbreven som du får i din e-post, i tidningen Medlemsaktuellt, i nyhetsflödet och våra sociala medier. 

Läs mer om att investera i Landshypotek Hand som rör vid nysådda växter i plantbrätte
Påverka din utdelning

Placera årets insatskapital till en fast ränta på 5,5 %

Som medlem kan du investera upp till 4 procent av ditt lånebelopp i banken och påverka hur stor just din utdelning blir. Redan nu kan du sätta in 2024 års insatskapital på ett fasträntekonto till en ränta på 5,50 procent. 

Läs mer om föreningsåret Hand håller i lök
Föreningens årsredovisning

2023 och vägen framåt

Genom att driva de så viktiga ägar- och kapitalfrågorna säkerställs att Landshypotek förvaltas väl och utvecklas för att fortsätta att vara en trygg och stabil bank och partner för lång tid framöver.
 
 
 
 

Läs mer om försäkringserbjudandet här Gårdshus omgiven av skog
Medlemsrabatt

Dags att se över försäkringen?

Som kund hos oss erbjuds du rabatt på gårdsförsäkring för din lantbruksfastighet hos Dina Försäkringar. Tillsammans ser ni över vilket försäkringsskydd som behövs för din gård.

Se aktuella sparräntor här
Höjda sparräntor

Nu lönar det sig ännu mer att spara hos Landshypotek

I ett stigande ränteläge har även sparräntorna succesivt ökat. Som medlem erbjuds du dessutom extra bra ränta på Sparkonto Jord och Skog och Skogskonto. 

Tillväxt, kapital och medlemsinsatser

Landshypotek växer med fler kunder, såväl i volym som resultat. Det gör oss både till en starkare och bättre bank, men tillväxt kräver också kapital.

I det årliga utdelningsbeskedet erbjuds alla medlemmar som ännu inte kommit upp i en insats motsvarande fyra procent av lånebeloppet i Landshypotek att öka sitt insatskapital. Det ligger sedan till grund för nästkommande års utdelning. Det går även att se hur stort investeringsutrymme du har i internetbanken.

För mer information, se landshypotek.se/investera

Kontakta oss

Har du frågor? Vi är tillgängliga 8.00-17.00, alla helgfria dagar.