Räkna på ditt bolån

Vad blir månadskostnaden för ditt bolån?

Räkna på ditt bolån innan du ansöker för att få en uppskattning av vad månadskostnaden blir för ditt bolån hos oss. Kanske vill du testa hur kostnaden påverkas om räntan förändras över tid eller räkna på bolån för ett nytt boende?

Om du ska flytta ditt bolån kan du genom att räkna på ditt bolån jämföra din nuvarande ränta med den vi kan erbjuda och se vad du kan spara. För många kan det bli tusenlappar i sänkta lånekostnader.

När du vill flytta ditt bolån eller går i tankarna att köpa ett nytt hus hjälper vår kalkyl dig att räkna på och uppskatta lånekostnaden för ett bolån hos oss. När du angett bostadens värde och önskat lånebelopp kan du enkelt räkna på ditt bolån och testa olika scenarion för bolåneräntan utifrån våra för närvarande gällande listräntor. 

  • Räkna på ditt bolån innan du ansöker
  • Testa olika bindningstider för bolånet
  • Se hur månadskostnaden påverkas om räntan ändras

Ett sätt att få ner dina boendekostnader kan vara att se över och räkna på ditt bolån, som ofta är en av hushållets största utgifter. Ta hjälp av vår kalkyl för att räkna på bolånet och se hur mycket du kan låna och vad du skulle kunna spara på att flytta ditt bolån till oss.

Hos oss kan du låna upp till 75 % av bostadens värde och kan med kalkylens hjälp snabbt räkna fram den uppskattade månadskostnaden för ditt bolån hos oss innan du ansöker.