Bohusläns mysigaste hem ligger i Grebbestad och Göteborg

Anna Notveidts hem i Grebbestad är regionvinnare i Bohuslän i tävlingen Sveriges Mysigaste Hem 2019. På riksnivå knep Silvija Sennevik från Göteborg en tredjeplats i tävlingen. Totalt har 180 000 röstat på de över 2 000 bidrag som deltagit i tävlingen arrangerad av tidningen Villalivet med Landshypotek Bank som huvudpartner.

Regionvinnare, Bohusläns mysigaste hem 2019

Bild: Regionvinnaren i Bohuslän, Anna Notveidts hem i Grebbestad 

”Jag älskar att inreda med gröna växter och att blanda gammalt och nytt. Tavelväggar, arvegods och loppisfynd blandat med nytillverkat och egenmålat. Små stilleben här och var som skapar blickfång. Då huset är nyproduktion känns dessa detaljerna viktiga för att skapa personlighet och mysfaktor,” skriver Anna Notveidt i sin beskrivning av hemmet i Grebbestad – ett av Sveriges mysigaste hem.

”Den här tävlingen är ett bevis på att det finns ett intresse och en vilja att visa upp och dela med sig av sitt hem. En plats där vi svenskar spenderar så mycket tid rymmer också stora emotionella värden”, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.
”Mys är något alla gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht," säger Jonas Natt och Dag, marknadschef på Villalivet.

Sveriges tre mysigaste hem på riksnivå:

1. Bella och Dasho Jonuzi, Kalmar
2. Linda Lundqvist, Skåne
3. Silvija Sennevik, Göteborg

Regionvinnare_Bohusläns mysigaste hem 2019

Bild: Regionvinnaren i Bohuslän, Anna Notveidts hem i Grebbestad