Röda och vita villor i ett villakvarter

Bolåneutmanaren Landshypotek Bank med konkurrenskraftiga snitträntor för hela 2018

Bolåneutmanaren Landshypotek Bank har under 2018 publicerat konkurrenskraftiga snitträntor månad för månad. Nu i december har banken i snitt lånat ut till en ränta på 1,10 % för bolån till hus med tre månaders bindningstid och 1,18 % för lån med ett års bindningstid.

– Vi har under hela 2018 haft ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande och kunnat välkomna många nya kunder. Det känns verkligen roligt att vi på kort tid lyckats vinna tusentals människors förtroende att välja oss för den största privatekonomiska affären många gör. Det visar både behov och möjligheten för en annorlunda bolåneaktör på svensk bankmarknad, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef Landshypotek Bank.

Landshypotek Bank har varit en utmanare på bolånemarknaden sedan hösten 2017. Banken är en finansiellt trygg aktör som i snart två sekel har lånat ut till jord och skog, men har nu även börjat etablera sig som en bank som har huslån för alla. Med konkurrenskraftiga villkor, ett enkelt digitalt flöde och en gedingen bakgrund står banken för något annat och står ut på marknaden med sina värderingar. På bara drygt ett år närmar sig banken nu fyra miljarder i utlåning i den nya affären som fortsätter att växa.

– Vi har valt att ha ett konkurrenskraftigt ränteerbjudande för bolånet som är rakt och enkelt. Du ska direkt kunna se vad du får för ränta hos oss och vad som påverkar den, utan förhandling eller krav på merförsäljning. Våra kunder välkomnar en utmanare som står för äkta hållbarhet, som är trygg och långsiktig, och dessutom har attraktiva räntor. Vi ser fram emot att fortsätta vara en utmanare på marknaden även 2019, tillägger Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Attraktiv ränta erbjuds kunderna utifrån belåningsgrad och bindningstid. Räntesättningen är densamma för alla bankens bolånekunder och helt transparent.