Friggebod på Dansbandsveckan

Landshypotek Bank auktionerar ut Larz-Kristerz egendesignade friggebod

Nu under Dansbandsveckan i Malung finns möjligheter för dansbandsälskare att ropa hem något helt unikt till sin trädgård. Landshypotek Bank, stolt partner till folkfesten Dansbandsveckan, visar under veckan upp det populära dansbandet Larz-Kristerz egendesignade friggebod. Den unika friggeboden auktioneras samtidigt ut på Tradera. Pengarna går till Musikhjälpen.

Friggeboden speglar Larz-Kristerz drömhem och har tagits fram av Landshypotek Bank för Dansbandsveckan i Malung. Den är givetvis vit med en utsida med de för bandet karaktäristiska röda eldflammorna på. Bandets egen logotyp välkomnar in.

De sex kvadratmetrarna har Peter Larsson och Trond Korsmoe inrett utifrån tankar på vad ”hemma” innebär för dem. Hela möblemanget andas 50-tal, med saker och symboler för det som Larz-Kristerz håller högt. Här samsas en radiogrammofon med kobratelefon och Hagströmskylt. 

– Att saker är gjorda för att hålla är ju något man saknar nu för tiden, säger Peter Larsson i Larz-Kristerz. 

Den som budar hem friggeboden kan se fram emot fri leverans (förutsatt att budvinnaren bor på fastlandet och inom Sveriges gränser). Inredningen ingår. 

Under Dansbandsveckan står friggeboden att besöka i Grönlandsparken i centrala Malung. På området ”Buggebo” som Landshypotek Bank byggt upp kan festivalbesökaren ta en välbehövlig paus. Eller dansa ännu mer.  I en mobil dansstudio kan besökarna dansa och sedan få sin egen dansfilm att dela på sociala medier.
 
Dansbandsveckan pågår 14-20 juli i Malung och här finns mer information om samarbetet med Landshypotek Bank.

Larz-Kristerz friggebod går att buda på via Tradera. Där finns även fler detaljer kring själva budförfarandet, Musikhjälpen och friggeboden som sådan under kategorifliken ”Välgörenhet”.

DBV_friggebod_möbler1_landshypotek.jpg

DBV_möbler2-landshypotek.jpg

DBV_möbler3-landshypotek.jpg

DBV_friggebod_exteriör2-landshypotek.jpg