Landshypotek Bank medverkar på Sydsvenskt Skogsbruk

Skogspolitik, forskning och marknad är några saker som kommer att diskuteras på den nya konferensen Sydsvenskt Skogsbruk den 8 mars i Alvesta.

När den nya skogskonferensen Sydsvenskt Skogsbruk hålls i Alvesta samlas upp till 300 aktiva skogsbrukare, markägare, entreprenörer, förvaltare och tjänstemän för att prata skog.

Det blir diskussion och reflektion över vilka anpassningar som väntar i en utmanande framtid med ändrad marknad, klimat, krav på hänsyn och näringspolitik.

Programmet bjuder på fyra pass med 15 talare. Ikeas skogschef Ulf Johansson är en av talarna som medverkar under dagen.

Björn Ljungstrand, kundansvarig på Landshypotek Bank medverkar i en paneldiskussion om skogens framtid tillsammans med Sofia Petersson, Södra, Jörgen Henriksson, Vida, Peter Nilsson, Bergs Timber.

– Det ska bli roligt att vara med och vara med och lyssna och bolla idéer kring skogens möjligheter i framtiden, säger Björn Ljungstrand, kundansvarig på Landshypotek Bank.

Rabatt för medlemmar

Som medlem i Landshypotek får du gå på den nya konferensen Sydsvenskt Skogsbruk i Alvesta den 8 mars för bara 950 kronor (ordinarie pris 1 500 kronor). För att få rabatten klickar du i Landshypotek Bank i anmälan.

Till anmälan