Landshypotek Bank visar fortsatt konkurrenskraft med snitträntorna för bolån i mars

Landshypotek Bank fortsätter att erbjuda konkurrenskraftiga räntor. Det bekräftas när banken nu publicerat snitträntorna för mars. Under månaden har Landshypotek Bank i snitt lånat ut till en ränta på 1,27 % för bolån med tre månaders bindningstid och 1,32% för lån med ett års bindningstid.

– Det behövs konkurrens och alternativ för kunderna på bankmarknaden, något som särskilt diskuteras den senaste tiden. Vi är ett alternativ för villakunder över hela landet genom att ha bra räntor men även genom att stå för andra värderingar. Sedan vi började med bolån till hus har vi konsekvent erbjudit en riktigt konkurrenskraftig ränta och haft transparenta villkor. Det märks även på snitträntorna i mars, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, Affärschef på Landshypotek Bank.

Under mars månad lånade banken i snitt ut till en ränta på 1,27% för bolån med tre månaders bindningstid och 1,32% för lån med ett års bindningstid. Nu har banken också sänkt räntorna på flera av de lån som erbjuds med längre bindningstid. Bland annat erbjuds en bästa ränta på 1,59% för lån med fem års bindningstid.

Rött hus med sol och träd

– Vi har valt ett rakt och enkelt ränteerbjudande. Du ska direkt kunna se vad du får för ränta hos oss och vad som påverkar den, helt utan krav på merförsäljning, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Landshypotek Bank, som varit jord- och skogsbrukarnas långivare alltsedan tidigt 1800-tal, bidrar genom sin verksamhet till att jord- och skogsbrukare över hela landet kan förse oss med svensk mat och att vi kan fortsätta ha öppna landskap och välskötta skogar.

– Vi är en annorlunda bank. Vi vill bidra till ett rikare liv i hela landet och som medlemsägd bank går vårt överskott direkt tillbaka till Sveriges jord- och skogsbrukare. Det innebär att även de villaägare som väljer att ha sina lån hos oss därigenom bidrar till en fortsatt levande landsbygd, förklarar Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Utöver de konkurrenskraftiga lånevillkoren, så har en ny digital ansökan gjort det enklare att bli kund hos Landshypotek Bank. En bolåneansökan kan göras dygnet runt och den sökande ser direkt vilken ränta som ges.