Stockholms mysigaste hem ligger i Saltsjö-Boo

Marjorie Assows hem i Saltsjö-Boo är regionvinnare i Stockholm i tävlingen Sveriges Mysigaste Hem 2019. Totalt har 180 000 röstat på de över 2 000 bidrag som deltagit i den riksomfattande tävlingen arrangerad av tidningen Villalivet med Landshypotek Bank som huvudpartner.

Regionvinnare Stockholm i Sveriges mysigaste hem 2019.

Bild: Bästa mysplatsen i Stockholms mysigaste hem 2019

”Jag har bara varit i Sverige i tre år, och som arkitekt var det naturligt att designa och inreda vårt nya hus i Nacka. Att bli regionvinnare i Sveriges Mysigaste Hem i Stockholm är jätteroligt och det hjälper mig också att känna mig mer hemma i Sverige!”, säger Marjorie Assow, vars hem fick flest röster i Stockholms län i tävlingen Sveriges Mysigaste Hem.

”Den här tävlingen är ett bevis på att det finns ett intresse och vilja att visa upp och dela med sig av sitt hem. En plats där vi svenskar spenderar så mycket tid rymmer också stora emotionella värden”, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.
”Mys är något alla gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht”, säger Jonas Natt och dag”, marknadschef på Villalivet.

Sveriges tre mysigaste hem på riksnivå:

1. Bella och Dasho Jonuzi, Kalmar
2. Linda Lundqvist, Skåne
3. Silvija Sennevik, Göteborg

Regionvinnare Stockholm i Sveriges mysigaste hem 2019.

Bild. En grön oas för avkoppling och energi i Stockholms mysigaste hem 2019