Sveriges mysigaste hem utsett

Bella och Dasho Jonuzis hem i Kalmar har utsetts till Sveriges Mysigaste Hem 2019. Över 180 000 har röstat på de över 2 000 bidrag som deltagit i den riksomfattande tävlingen arrangerad av tidningen Villalivet med Landshypotek Bank som huvudpartner.

Riksvinnarna. Bella och Dasho Jonuzis hem i Kalmar har utsetts till Sveriges Mysigaste Hem 2019.

Bild: Sveriges Mysigaste Hem 2019, Bella och Dasho Jonuzis hem i Kalmar

Årets vinnare Bella och Dasho Jonuzis i Kalmar kammade hem flest röster och gillandet från en enhällig finaljury för att ha skapat ett mysigt hem med vitt som bas, silver och guld som accent och med spännande internationell touch. De har tillsammans renoverat och skapat sitt hem, som när de köpte det kallades för ”skräckhuset”, då tidigare ägare hade ett stort intresse av skräckfilmer och inrett det med filmtema.

”Känns overkligt men vi är väldigt glada. Vi har fått skapa vårt egna drömhus, vi har verkligen kämpat och gjort allt själva, all inredning – från material till färgval”, säger Bella Jonuzis, årets vinnare av Sveriges Mysigate Hem.
”Den här tävlingen är ett bevis på att det finns ett intresse och en vilja att visa upp och dela med sig av sitt hem. En plats där vi svenskar spenderar så mycket tid rymmer också stora emotionella värden”, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

”Mys är något alla gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht”, säger Jonas Natt och Dag”, marknadschef på Villalivet.

Sveriges tre mysigaste hem på riksnivå:

1. Bella och Dasho Jonuzi, Kalmar
2. Linda Lundqvist, Skåne
3. Silvija Sennevik, Göteborg