Landshypotek partner till Digitala Dansbandsveckan

Förra året gick Landshypotek Bank in som ny partner till Svenska Dansbandsveckan. I år sätter coronapandemin stopp för den sedvanliga dansbandsveckan på plats i Malung. Men dansbandspubliken lämnas inte i sticket. Idag presenteras det gedigna programmet för Digitala Dansbandsveckan. Landshypotek Bank är exklusiv partner till veckan och fortsätter även samarbetet med det folkkära bandet Larz-Kristerz.

Under vecka 29 bjuds det på sändningar fyllda med intervjuer, dansbandsmusik och guldkorn från tidigare Dansbandsveckor.

  – Det är fantastiskt att vara en del av den rörelse som både Dansbandsveckan och hela Dansbandssverige är. Vi vill självfallet bibehålla kontakten med dansbandspubliken, även om det blir på annorlunda sätt i år. Det är kul att två nya samarbeten med Dansbandsveckan och Larz-Kristerz nu kunnat växa fram för i år, säger Tomas Uddin, Marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

Digitala Dansbandsveckan möjliggörs genom ett samarbete mellan Landshypotek Bank och Dansbandsveckan i Malung. Samtidigt gör Larz-Kristerz och Landshypotek Bank en gemensam satsning för att möta publiken i sommar under namnet ”Hem till dig”.

– Genom Digitala Dansbandsveckan kan vi bjuda på massor med härlig
underhållning med fokus på dansband, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan i Malung.

I samarbetet ”Hem till dig” välkomnas alla att dela sina bästa Larz-Kristerz-minnen med möjligheten att vinna ett personligt möte och låtframförande med bandet – live över nätet.

Det händer vecka för vecka

Hem till dig:

• Till och med 22 juli kan alla som vill, och är över 18 år, dela med sig av sina minnen med Larz-Kristerz på hemtilldig.landshypotek.se och i sina egna sociala medier. Alla kan visa sitt gillande och hjärta sina favoriter.
• De minnen som Larz-Kristerz gillar mest plockas sedan ut och åtta vinnare kontaktas därefter.
• Den 27 juli kommer Larz-Kristerz hem till var och en av vinnarna på ett personligt möte, live över nätet, där det bland annat bjuds på en spelning av favoritlåten.

Digitala Dansbandsveckan:

Måndag den 13 juli till fredag den 17 juli sänds programmet “Dansa hemma” i SVT mellan kl. 18.30–19.30. Där blir det livekonserter med några av Sveriges populäraste dansband: Casanovas, Martinez, Larz Kristerz, Streaplers och Blender. SVT:s sändning kan ses direkt på SVT Play och via Dansbandsveckans Facebooksida.

Direkt efter SVT:s sändningar, fortsätter livesändningen på Dansbandsveckans Facebook-sida kl. 19.30–20.15. Där bjuds det bl.a. på eftersnack med banden som medverkat i SVT under veckan, dansbandsmusik, tävlingar, intervjuer med följare, dansbandsprofiler och danskurs med Tony Irving.

För fullständigt program för Digitala Dansbandsveckan se www.dansbandsveckan.se