Nu är Medlemsaktuellts januarinummer här

Nu är årets första Medlemsaktuellt här - fullt med nyheter om vad som händer i Landshypotek Bank och föreningen och en tillbakablick på året som gick. Alla medlemmar får sitt eget exemplar i brevlådan under vecka 4 tillsammans med årsbeskeden. Tidningen finns även att ladda ned som pdf.

Innehåll Medlemsaktuellt januari 2020

Vilks steg togs det gångna året för att bli än ännu bättre bank för bankens jord- och skogsbrukande kunder? I ledaren beskriver Landshypotek Banks vd, Per Lindblad, hur banken utvecklas för att möta fler, och på fler sätt, med avstamp i bankens DNA och värdegrund med starka rötter i jord och skog och det medlemsägda.

Många härliga möten i fält, välbesökta regionmöten, rekordstor uppslutning i gårdstävlingen Din Gård, din möjlighet, nya samarbeten, lansering av första digitala låneansökan för jord och skog och en ny grön obligation. Det är något av allt som hände på och kring Landshypotek Bank när 2019 summeras. 

Intresset för senhöstens Köttriksdag var stort. Landshypotek var såklart på plats och fick en pratstund med Jan Forsell, ordförande i SNP och Maria Törner, chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen Nötkött, som både har framtidstro och ser fortatta utmaningar. 

Och Anna-Karin Hatt, vd och koncernchef för Lantbrukarnas Riksförbund, är en av fyra personer som delar med sig av sina förhoppningar och vad de ser fram emot 2020.

Det och mycket annat finns att ta del av i januarinumret av Medlemsaktuellt.

Trevlig läsning!