Rekommendationer med tanke på Coronaviruset

Landshypotek följer rekommendationerna från UD och Folkhälsomyndigheten noga och agerar i enlighet med dessa. För oss är det viktigt att alla som kommer till våra träffar, exempelvis de kommande regionmötena, och möter oss kan känna sig trygga.

Har du eller närstående/sammanboende besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna vill Landshypotek att du avstår från att komma till träffar och våra kontor. Detta för att visa hänsyn till andra besökare. Vi hoppas på förståelse för situationen.

Vi på Landshypotek träffar dig givetvis vid ett annat tillfälle om du på grund av omständigheterna inte kan närvara på planerade träffar eller möten.

Vi uppmanar alla som planerar att delta på våra träffar eller besöka oss att hålla sig uppdaterade via UD och Folkhälsomyndigheten där information och aktuella bedömningar läggs ut löpande.

Till UD:s hemsida

Till Folkhälsomyndighetens hemsida


Den 9 mars var de områden som enligt Folkhälsomyndigheten har konstaterad omfattande smitta för närvarande Hubei eller annan provins tillhörande Kinas fastland där smittspridning pågår, Iran, Sydkorea, samt de italienska regionerna Aostadalen, Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Veneto, Friuli Venezia Giulia och Toscana.