Aprils snitträntor: Allt fler hittar till Landshypoteks konkurrenskraftiga bolåneräntor

Landshypotek Bank fortsätter att utmana på bolånemarknaden. April månads lägsta snittränta på 0,98 % fick de kunder som valde 1-års bindningstid.

De kunder som i april tecknade Landshypotek Banks bolån med 3-månaders bindningstid fick i snitt en ränta på 1,17 %. 2-års bindningstid snittade på 1,05% och 3-års bindningstid på 1,18 %. De kunder som valde
1-åringen fick 0,98 % i snittränta.

Många upptäcker och uppskattar att det finns alternativ som utmanar storbankerna

  – Intresset för Landshypoteks bolån är rekordstort just nu.  Det är både glädjande och utmanande. Vi jobbar stenhårt för att möta alla de kunder som nu ansöker om att flytta sina bolån till oss och för att kunna stå för den kundupplevelse som vi önskar, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Det blir allt tydligare att det är stora skillnader och att det ofta lönar sig att jämföra och flytta sitt lån till en bank med lägre ränta. Landshypoteks bolån har en transparent och rak prissättning. Utifrån belåningsgrad och bindningstid ser kunden direkt vilken ränta banken erbjuder. De senaste åren har Landshypotek konsekvent stuckit ut genom att vara en av de aktörer som erbjuder de lägsta räntorna på bolånemarknaden. 

Se Landshypotek Banks aktuella bolåneräntor här 

 

Så kan snitträntorna skilja mellan bankerna

En sammanställning av hur Landshypoteks snitträntor på bolån legat över tid, jämfört med de fyra storbankernas, visar att det finns 1000-lappar att spara årligen på att utmana sin bank.

Se jämförelsen av snitträntor mellan Landshypotek Bank och storbankerna