Här är vinnarna som har Sveriges Mysigaste Hem

Vi gratulerar Camilla Dahlin som med sitt charmiga hus i Gustafs i Dalarna tog hem titeln ”Sveriges Mysigaste Hem 2021” i veckan. På hedervärda andra och tredjeplats kom Susanne Stjarnglimras ståtliga bostad i Sparreholm och Ann-Louise Forsberg Alfredssons sekelskiftesdröm i Munka-Ljungby. Bakom den populära tävlingen står tidningen Villalivet. Landshypotek Bank medverkar som huvudpartner sedan 2019.

Alla slags hem är välkomna att tävla om titeln ”Sveriges Mysigaste Hem”. I år arrangerades den populära tävlingen för fjärde året i rad och hela 1 271 bidrag från hela landet deltog. De tre finalistbidragen med flest röster vann slutligen årets hedersutmärkelser "Sveriges Mysigaste Hem".

  – Det pratas ofta om boendet som en investering. På Landshypotek välkomnar vi alla initiativ som istället lyfter fram hemmet som en plats där man framförallt trivs. Det är inspirerande att se alla tävlande husägares engagemang för att göra det extra mysigt hemma, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Inspireras av vinnarnas mysiga hem

Så här kommenterar segrarinnan själv vinsten. 

  – Jag älskar vårt hus så otroligt mycket, men att andra också tycker om det gör den här vinsten helt ofattbar. I huset finns många gamla detaljer är kvar; som kakelugnar, vedspis, golvplankor, pärlspont och snickarglädje. Det mest fantastiska med det är att det verkligen är vackert året runt. De två olika altanerna gör tillsammans med de fantastiska vyerna och den gammaldags äkthetskänslan det både mysigt och inspirerande att bo här, säger den glada vinnaren Camilla Dahlin.

Läs hela vinnarreportaget på villalivet.se

På andra plats kom Susanne Stjarnglimra som både ritat och byggt det mesta själv på sitt vackra hus i Sparreholm tillsammans med maken Håkan. Stilen är fantasifull, inspirerad av vackra sekelskifteshus med stora takkupor prydda med stjärnor, grönt plåttak och omväxlande liggande och stående panel. Fönstren omges av vackra fönsterfoder.

Läs mer om andrapristagarens hem på villalivet.se 

God trea kom Ann-Louise Forsberg Alfredsson som tillsammans med sin man Markus har hittat en personlig inredningsstil i sekelskifteshuset i Munka-Ljungby. Här blandas loppisfynd med nya och personliga saker som tillsammans skapar harmoni. 

Läs mer om tredjepristagarens hem på villalivet.se