Idag presenteras årets Dansbandsvecka med Landshypotek som huvudpartner

Trots att coronapandemin innebär restriktioner för det folkliga, festliga evenemanget i Malung lämnas inte dansbandspubliken i sticket. Idag presenteras det gedigna programmet för Digitala Dansbandsveckan Live.

Digitala Dansbandsveckan Live går av stapeln 19–23 juli 2021. Bland annat kommer sex olika dansband att spela i Folkets Park, Orrskogen i Malung för en begränsad sittande konsertpublik. Samtidigt sänds Digitala Dansbandsveckan Live på Dansbandsveckans facebooksida varje kväll kl. 19.00-21.00 - och i efterhand på YouTube.

  – Digitala Dansbandsveckan är möjlig att genomföra tack vare Landshypotek Banks huvudpartnerskap, tillsammans med våra två andra partners. I år kommer huvudfokus att läggas på dansbandsmusik. De tvåtimmeslånga sändningarna kommer att bestå av 1,5 timme spelningar från de sex olika dansbanden som medverkar under varsin kväll, säger Lars Bälter, kommunikationsansvarig för Dansbandsveckan.

De dansband som kommer att medverka och spela live från dansbana 2 är: 

Måndag 19/7: Streaplers
Tisdag 20/7: Donnez
Onsdag 21/7: Blender
Torsdag 22/7: Martinez
Fredag 23/7: Callinaz
Lördag 24/7: Sannex

Stolt partner till Svenska Dansbandsveckan sedan 2019

   – Det är fantastiskt kul att vara en del av den folkliga, festliga rörelse som både Dansbandsveckan och hela dansbandssverige är. Vi vill självfallet bibehålla kontakten med dansbandspubliken och genom Digitala Dansbandsveckan Live bidra till engagemang över hela landet även i år, säger Tomas Uddin, Marknads- och kommunikationschef på Landshypotek Bank.

 

För fullständigt program för Digitala Dansbandsveckan Live 2021, se dansbandsveckan.se

Landshypotek ❤ Dansbandsveckan

2020 välkomnade Landshypotek dansbandspubliken att dela sina bästa Larz-Kristerz-minnen med möjligheten att vinna ett personligt möte och låtframförande med bandet – live över nätet. Initiativet nominerades i två kategorier i Swedish Content Awards 2020.
Här kan du se ett sammandrag av när Larz-Kristers kom hem till fansen - live över nätet

2019 var Landshypotek bank på plats i Malung där besökarna bland annat kunde besöka Buggebo, en friggebod designad och personligt inredd av dansbandet Larz-Kristerz. Friggeboden auktionerades sedan ut. Intäkterna gick oavkortat till Musikhjälpen. Initiativet tog hem en hedrande silverplats för ÅRETS ENDORSEMENT i Gyllene Hjulet 2020. 
Här kan du se en liten film om Buggebo