Rött hus vid vintrig landsväg

Nu sänks räntan på bolån med 1 års bindningstid

Landshypotek inleder det nya året med att sänka räntan på bolån med 1 års bindningstid. Sänkningen är 0,05 procentenheter. Det ger en bästa ränta på 0,99 procent för belåningsgrader upp till och med 60 procent och en effektiv ränta på 1,0 procent.

– Det är väldigt roligt att kunna börja det nya året med en räntesänkning. Vi välkomnar därmed än fler att upptäcka oss och möjligheterna som finns med att byta till nya alternativ på marknaden. Vi fortsätter även 2022 att utmana på bolånemarknaden och stå för konkurrenskraftiga räntor, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Allt fler kunder hittar till banken, som under senaste året haft en väldigt stark utlåningstillväxt. I jämförelser har Landshypotek stuckit ut genom att konsekvent vara en av de aktörer som erbjuder de lägsta bolåneräntorna.

– På senare tid har många villaägare sett bl.a. elpriserna skjuta i höjden och påverka den egna ekonomin. Därför känns det extra bra att erbjuda räntor som för många kan hjälpa till att sänka hushållskostnader, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren.

Här ser du Landshypotek Banks samtliga bolåneräntor