Se Landshypoteks panelsamtal från Borgeby Fältdagar

Investeringsvilja, lönsamhet och tankar om framtiden diskuterades med inbjudna lantbrukare i det intressanta panelsamtal som Landshypotek bjöd på under den sista av årets Borgeby Fältdagar. Här kan du ta del av sändningen i efterhand.

Borgeby Fältdagar är en central mötesplats för lantbrukssverige och därmed ett självklart sammanhang för Landshypotek att bidra till och närvara under. Vanligtvis hålls en stor mässa i fält med 20 000 besökare där vi har möjlighet att mötas, delta i seminarier och nätverka. I år fick dagarna arrangeras i ett huvudsakligt digitalt format. 

I det halvtimmeslånga panelsamtal som Landshypotek stod värd för tas bland annat frågor om hur lantbruksföretagarna mår ett halvår in i 2021 och hur känslan är i näringarna upp. Det pratas även om lönsamhet, investeringsvilja och den allt mer komplexa omvärld som lantbrukare påverkas av.

   – Känslan i korta drag är optimism, säger Malin Svedberg på Landshypotek Bank som modererade samtalet.

Deltar gör även Helena Andersson, Regionchef på Landshypotek Bank, Lars-Inge Gunnarsson, lantbrukare på Skottorps Säteri i Laholm och förtroendevald i Landshypotek Ekonomisk Förening i Småland m fl. provinser, tillsammans med Marianne Andersson, lantbrukare på Viregård i Trelleborg och förtroendevald i Skåne.

Se panelsamtalet i sin helhet här:

Varför välja Landshypotek?

  • Lång erfarenhet. Vi har finansierat svenskt lantbruk i snart 200 år och har stor förståelse för vardagen på såväl stora som små lantbruksfastigheter.
  • Stort nätverk. Vi har ett stort nätverk i branschen och kan tillsammans med dem hjälpa dig och ge dig svar på dina frågor.
  • Inget helkundskrav. Det är enkelt att flytta sitt fastighetslån till oss. För dig som bor i villa har vi även konkurrenskraftiga bolån.

Bli kund