Vem har Sveriges mysigaste hem?

I tävlingen Sveriges Mysigaste Hem kan alla som vill dela med sig av sin hemmiljö och ha chansen att vinna fina priser. Här finns också mycket inspiration att hämta. För det är fullt av både smakfulla inredningsdetaljer, kreativa lösningar och personliga stilar i alla de bidrag som nu fylls på. Folkets röster utser slutligen vinnarna.

Bakom tävlingen, som startade 1 mars och nu är inne på sitt fjärde år, står tidningen Villalivet. Landshypotek Bank medverkar som huvudpartner sedan 2019.

  – Det senaste året har många av oss tillbringat mer tid än vanligt i våra hem. Och att det just nu fixas extra mycket hemma visar bland annat försäljningsökningen i byggvaruhandeln. Bostaden har för en del också fått en ny funktion; som arbetsplats, för hemmastudier etc. Därför känns det mer aktuellt än någonsin att slå ett extra slag för hemmet som en mysig och trivsam plats. Där har vi vårt engagemang och jag hoppas att många husägare runt om i landet nu tar chansen att stolt visa upp vad de gjort i sina hem för att trivas, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Så kan du tävla och rösta i Sveriges Mysigaste Hem

Alla hem i Sverige är välkomna att tävla i Sveriges Mysigaste Hem. Allt som behövs för att vara med är att senast 10 maj 2021 ladda upp 2-10 bilder på vad som gör ditt hem mysigt och skriva en kort bildtext till dem. I potten ligger vinster för 350 000 kronor.

Se tävlingsvillkoren och anmälan här

Alla kan också rösta på sina favorithem. Och det går att rösta hur många gånger som helst. För att få med din favorit till finalen ska rösten vara lagd senast 10 maj 2021.

Se alla bidrag i kvalet och rösta här

Final och slutliga vinnare av Sveriges Mysigaste Hem 2021

De 20 bidrag med flest röster, plus fyra direktkvalificerade bidrag som utses av Villalivets jury, går sedan till finalen. Finalisterna presenteras 13 maj. Då startar också röstningen igen, där de tre bidragen med flest röster till och med 18 september vinner. Vilka de är presenteras i november.  

 

Stort engagemang 2020

Att tävlingen Sveriges Mysigaste Hem engagerar många hemmafixare runt om i landet är förra årets siffror ett tydligt bevis för. 1 897 hem deltog och 187 000 röster lades på favoriterna.

Vinnaren 2020 blev Mira och Christian Niemis hus i Uppsala. De har skapat ett mysigt hem med vitt som bas, uppblandad med mörka toner i svart och grått samt möbler och saker som håller väl ihop och ger en genuin känsla av lantlig idyll.