God Jul och tack för i år!

God jul önskar vi på Landshypotek alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och andra vänner runt om i hela landet. Idag, dan före dopparedan, liksom 30 december har vår Kundservice öppet till klockan 13. Övriga helgfria dagar under jul och nyår finns vi på plats som vanligt. 

Ett händelserikt och på många sett turbulent år är snart till enda. Tack för att vi har fått förtroendet att vara banken för och samtalspartnern till så många av er under 2022; landets duktiga jord- och skogsbrukare, alla husägare som aktivt gjort ett medvetet bolåeneval, du som valt gårdslivet framför storstan, det rekordmånga antalet nytillkomna sparkunder och alla ni andra som vi har haft förmånen att finnas till för, möta och inspireras av på olika sätt.  

Passa på att njuta av julen och de sista dagarna av detta år. Vi på Landshypotek ser fram emot att få ta oss an även 2023 tillsammans med er.

I denna lilla årskrönika kan du lyssna till hur Per Lindblad, bankens vd, Lotten Rapp och Håkan Magnusson, två av de 120 förtroendevalda i Landshypotek Ekonomisk Förening som företräder våra runt 36 000 ägare, Ellen Wallskog, en av våra kundansvariga, och affärscheferna Catharina Åbjörnsson Lindgren och Stefan Malmström, beskriver vad de framförallt tycker har kännetecknat 2022 och vad de ser framför sig den nämaste tiden med några ord.

Tveka inte att höra av dig till oss  – vi är som alltid längst ett telefonsamtal eller chattmeddelande bort.