Gammal skog

Landshypotek medverkar på Elmia Wood

Nu är det inte långt kvar till Elmia Wood den 2–4 juni. Landshypotek, som har många av landets privata skogsbrukare som kunder och ägare av sin egen bank, är självklart på plats i Brattebergsskogen. 

Elmia Wood är mässan och mötesplatsen för skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och alla andra med intressen i skogen. Här finns möjlighet att se de senaste produktnyheterna, ta del av innovationer och ny kunskap och även diskutera det politiska klimatet för skogsnäringen. Som jord- och skogsbrukarnas egen bank är Landshypotek självklart på plats.

Välkommen till vår monter 595 för att dela dina perspektiv och prata skogsekonomi med våra skogskunniga kundansvariga och förtroendevalda, nätverka med annat skogsfolk och vila benen en stund. Vi bjuder också på smakprov från grillen.

Martin och Per deltar i samtalen på Wood Square

Martin Kihlberg, chefsjurist och hållbarhetschef på Landshypotek Bank, som har engagerat sig sig starkt för att visa på konsekvenserna och diskutera tolkningar av taxonomin och LULUCF medverkar i ett panelsamtal på temat Äganderätt; Bruka/Spara tillsammans med Tomas Lundmark (SLU), Jessica Polfjärd (Moderaterna) och Sven Erik Hammar  (CEPF).

Plats och tid: Wood Square 3/6 kl.14.10 - 15.10.

Landshypoteks vd Per Lindblad är också på plats för att delta i samtalen på temat ”Skogsekonomi - Värdeutveckling & marknadsutsikter” tillsammans med Johan Freij & Erik Backman, Danske bank Tina Lofthammar och Jonny Arvidsson, Nordea.

Plats och tid: Wood Square 3/6 kl.16.10 – 17.00.

Hoppas vi ses!

För mer information om dagsprogrammen och annan information om Elmia Wood, se elmia.se/wood/