Landshypoteks snitträntor för bolån i oktober

Landshypotek har under hösten fortsatt att erbjuda konkurrenskraftiga bolåneräntor. Det visar också en sammanställning av förra månadens snitträntor som nu publicerats

De kunder som under oktober tog nya eller villkorsändrade sina bolån hos Landshypotek gjorde det som lägst till en snittränta på 2,73 procent. För lån med 1 års bindningstid var räntan hos Landshypotek i snitt 3,70 procent.

Trots den generella uppgång som varit på räntemarknaden har Landshypotek kunnat fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga bolåneräntor. I början av oktober sänkte banken ytterligare räntorna för bolån med 1 och 2 års bindningstid med 0,15 procentenheter och för 3-åringen med 0,10 procentenheter. I takt med att allt fler hittar till bankens bolån fortsätter Landshypotek att växa på bolånemarknaden.

– Ökade kostnader för många hushåll gör att allt fler funderar på hur de kan minska sina utgifter. Det känns bra att vi kan fortsätta vara ett attraktivt och stabilt alternativ som bolånebank för många som ser över sin boendeekonomi, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Se samtliga snitträntor för Landshypoteks bolån i oktober här

Landshypotek erbjuder rabatterad bolåneränta utifrån belåningsgrad och bindningstid

På vår räntesida kan du se vilka bolåneräntor som just nu erbjuds på olika bindningstider och för olika belåningsgrader. Bästa effektiva ränta, per 7 nov 2022, är 2,75 procent på lån med tre månaders bindningstid.