Landshypoteks snitträntor för bolån i september

Landshypotek Bank har över tid erbjudit konkurrenskraftiga bolåneräntor till landets alla villa- och fritidshusägare. Nu har de genomsnittliga räntorna för de bolån som kunderna tog hos oss, eller villkorsändrade, under september månad publicerats. Lägst snittränta, 2,66 procent, fick de bolånetagare som valde rörlig ränta.

  – Ökade hushållskostnader gör det allt viktigare att se över sin privatekonomi. Där är bolånen en stor del. Att vara aktiv genom att räkna på och se sig om efter bra bolånealternativ är angelägnare än någonsin, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank. 

På Landshypotek har efterfrågan varit störst på rörlig bolåneränta  – en ränta som  uppmärksammas som en av de mest konkurrenskraftiga på marknaden. 

De kunder som under september månad tecknade nya, eller villkorsändrade sina bolån, hos Landshypotek Bank med 3-månadersränta fick i snitt 2,66 procent i ränta. För lån med 1 års bindningstid var räntan i snitt 3,63 procent.

Se samtliga snitträntor för Landshypoteks bolån i september här

 

Landshypotek erbjuder rabatterad bolåneränta utifrån belåningsgrad och bindningstid

På vår räntesida kan du se vilka bolåneräntor som just nu erbjuds på olika bindningstider och för olika belåningsgrader. Bästa effektiva ränta, per 5 okt 2022, är 2,75 procent på lån med tre månaders bindningstid.