Nu laddar vi inför att träffas på Borgeby Fältdagar

Dagligen för vi på Landshypotek 100-tals samtal om den snabbt föränderliga marknadsutvecklingen, de ekonomiska förutsättningarna i lantbruket och hur läget är på den egna gårdsplanen. Under Borgeby Fältdagar, den centrala mötesplatsen för lantbrukssverige, får dialogen möjlighet att fördjupas ytterligare och omfatta än fler.

Efter två år av pandemiuppehåll är Borgeby, den stora lantbruksmässan i fält som vanligen lockar 20 000-tals besökare och är ett självklart sammanhang för Landshypotek att bidra till och närvara under, äntligen tillbaka i sin vanliga form.

Många Landshypotekare, såväl kundansvariga som förtroendevalda, kommer att vara på plats i vår monter L61 och runt om på området och vi ser mycket fram emot att mötas här igen. 

– Med näringens långsiktiga perspektiv är verksamhetsplaneringen inför kommande säsong i full gång. Jag och mina kollegor ser fram emot att höra mer om hur du har det hos dig, tillsammans med andra reflektioner och erfarenheter, utmaningar och glädjeämnen som är skönt att dela med likasinnade i denna föränderliga tid, säger Stefan Malmström, affärschef jord och skog på Landshypotek.

I Landshypoteks monter går det också att vila benen en stund, uttrycka varför man som lantbrukare är viktig för Sverige, vad som skulle göra en till en bättre lantbrukare och vad som är mest oroande just nu. Vid grillen bjuds som vanligt på välsmakande smakprov. 

På torsdagen är Landshypotek även värd för ett samtal om det ekonomiska läget för lantbruket just nu och inflationens och räntelägets påverkan. Det startar klockan 12.00 i seminarietältet Vippan och leds av bankens vd Per Lindblad. Deltar gör också Stefan Malmström, Sara Hamilton Widegren, nötköttsproducent i Östergötland och Filip Olsson, segmentschef skog och lantbruk på Ludvig & Co.

Hoppas vi ses!

Mer om Borgeby Fältdagar

Borgeby Fältdagar är en jordnära lantbruks- och fackmässa för den professionella lantbrukaren och en mötesplats för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Mässan öppnar onsdag 29 juni kl 9.00 och avslutas torsdagen 30 juni kl 17.00. Landshypotek träffar du i monter L61.

För ytterligare information, se borgebyfaltdagar.se