Landshypotek avslutade året med fortsatt konkurrenskraftiga snitträntor

Under året som gått har Landshypotek fortsatt att erbjuda konkurrenskraftiga bolåneräntor. Det visar också en sammanställning av decembers snitträntor som nu publicerats.

De kunder som under december tog nya eller villkorsändrade sina bolån med 3-månadersränta gjorde det i snitt till en ränta på 3,26 procent. För lån med 2 års bindningstid var snitträntan hos Landshypotek 3,49 procent.

Trots den generella uppgång som präglat räntemarknaden har Landshypotek kunnat fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga bolåneräntor. Under hösten har banken fortsatt att utmana genom att såväl i oktober som november och december sänka räntorna för längre bindningstider. I takt med att allt fler hittar till bankens bolån fortsätter Landshypotek att växa på bolånemarknaden.

– Ökade kostnader för många hushåll gör att allt fler funderar på hur de kan minska sina utgifter. Det känns bra att vi kan fortsätta vara ett attraktivt och stabilt alternativ som bolånebank för många som ser över sin boendeekonomi, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Se våra aktuella bolåneräntor.

Det lönar sig oftast att jämföra!

Vissa banker kan du behöva ta kontakt med för att förhandla räntan, andra publicerar öppet sina ränteerbjudanden för olika löptider på sina hemsidor. Hos Landshypotek kan du vara trygg med att alla kunder med samma förutsättningar – utifrån bostadens värde, lånebelopp och tidpunkt – erbjuds samma ränta.