Landshypoteks snitträntor för bolån i januari

I det förändrade ränteläget fortsätter Landshypotek att erbjuda konkurrenskraftiga bolåneräntor till landets alla villa- och fritidshusägare. Nu har de genomsnittliga räntorna för de bolån som kunderna tog hos oss, eller villkorsändrade, under november månad publicerats. Lägst snittränta, 3,51 procent, fick bolånetagarna som valde rörlig ränta.

Under året har räntorna generellt stigit för landets bolånekunder.

– Över tid har vi varit en stark utmanare och ett stabilt alternativ som bolånebank för den som ser över sin boendeekonomi. Med ökade kostnader finns det alla skäl att fortsätta se över alternativen, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Snitträntor för januari

De kunder som i januari tecknade Landshypoteks rörliga bolån (3 månaders bindningstid) fick i snitt en ränta på 3,51 %. För lån med 2 års bindningstid var räntan i snitt 4,13% medan räntan på bankens lån med 3 och 4 års bindningstid i snitt var 3,96 respektive 3,80 %.

landshypotek.se ser du alla de bolåneräntor som Landshypotek Bank just nu erbjuder på olika bindningstider och för olika belåningsgrader