Våra hjärtan klappar för landsbygden

Landshypotek ❤  hittaut

För oss på Landshypotek Bank ligger närheten till naturen och det lokala samhället varmt om hjärtat. Att vi är huvudpartner till hittaut och förbundspartner till Svenska Orienteringsförbundet känns för oss helt naturligt och rätt. Vi vill att fler ska upptäcka nya platser både runt om i landet och på hemmaplan.

Vi är en bank som i snart 200 år har finansierat företagande och boende på landsbygden. Vi erbjuder även bolån till husägare och tryggt sparande. Landshypotek ägs av svenska lantbrukare – en näring som gör det möjligt för oss alla att ta del av välskötta skogar och öppna landskap.

Fånga våren i vår fototävling

15 april drar vår fototävling med hittaut igång igen! Håll utkik på vår Facebook och Instagram för information om hur du deltar i tävlingen.

Intresserad av vad vi kan erbjuda dig?

Piktogram

Hela landets bank

Ända sedan 1836 har vi finansierat jord- och skogsbrukares boende och företagande. Nu kan alla med ett hjärta som klappar för landsbygden spara i banken eller låna till hus.

Piktogram

Gröna lån - på riktigt

Dina investeringar återinvesteras i grön näring och natur - inte till övervinster. Till skillnad från andra banker har vi därför gröna lån - på riktigt!

Piktogram

Med hjärta i allt vi gör

Vi är en liten bank med en stor uppgift - att bidra till ett rikare liv i hela landet. Vi jobbar för att du som kund alltid ska få så bra förutsättningar och villor som möjligt.

*Information om statlig insättningsgaranti

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Insättningsgarantin kan ge ersättning för en kunds sammanlagda kontobehållning i Landshypotek Bank med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor (eller i vissa särskilt angivna fall upp till 5 000 000 kronor). Om Landshypotek Bank skulle försättas i konkurs eller Finansinspektionen beslutar att garantin ska träda in, betalar Riksgälden ut ersättning inom 7 arbetsdagar. För mer information se www.insattningsgarantin.se.

 

Läs mer
Ut & njut

Hittaut - orienteringsapp sätter Sverige i rörelse

Hittaut är en ny form för de som vill motionera och upptäcka sitt närområde. Målet är att sätta fler i rörelse och vara ute i naturen.

Läs mer
Gäst i skogen

Att tänka på när du vistas i skog och mark

Som gäster i skogen finns det några saker att tänka på i samband med svampplockningen, skogspromenaden eller insamlingen av checkpoints.

Läs mer
7 snabba fakta

Lär känna Landshypotek Bank

Landshypotek är en annorlunda bank. Vi är helt medlemsägda och vårt överskott går varje år tillbaka till landets jord- och skogsbrukare.