Skånes två mysigaste hem utsedda

Linda Lundqvist från Malmö tog hem en andraplats i tävlingen Sveriges Mysigaste Hem 2019. Heydy Gineth Ledezma Leudo i Lund blev skånsk regionvinnare. Totalt har 180 000 röstat på de över 2 000 bidrag som deltagit i tävlingen arrangerad av tidningen Villalivet med Landshypotek Bank som huvudpartner.

Bild Sverige 2a mysigaste hem 2019

Skåne var den region som utmärkte sig med både flest tävlingsbidrag och flest röster i årets upplaga av Sveriges Mysigaste Hem.

”Känns otroligt ärofyllt och det är så häftigt att det är så många som gillar det vi skapat, som vi lagt ner hela våra själar i”, säger Linda Lundqvist från Malmö vars hem tog hem en andraplats på riksnivå i Sveriges Mysigaste Hem.

”Den här tävlingen är ett bevis på att det finns ett intresse och en vilja att visa upp och dela med sig av sitt hem. En plats där vi svenskar spenderar så mycket tid rymmer också stora emotionella värden”, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

”Mys är något alla gillar att krydda villalivet med. Det är ett brett begrepp och samtidigt ett sätt för familjer att uttrycka sin stil och personlighet. Det ser vi på bidragen som är väldigt olika, alltifrån mörkt och murrigt till lantligt ljust och fräscht," säger Jonas Natt och dag, marknadschef på Villalivet.

Sveriges tre mysigaste hem på riksnivå: 

  1. Bella och Dasho Jonuzi, Kalmar
  2. Linda Lundqvist, Skåne
  3. Silvija Sennevik, Göteborg


Bild: 
Sveriges nästmysigaste hem 2019, Lina Lundqvist, Malmö

Kontakta för mer information:

Jonas Feinberg, presskontakt Landshypotek Bank, 070-349 24 10

Om Landshypotek Bank:

Landshypotek Bank grundades 1836 och är en av de tio största bankerna i Sverige. Banken har fokus på tjänster inom låna och spara. Kunderna lånar historiskt till jord och skog men nu även till hus. Banken ägs av 38 500 jord- och skogsbrukskunder, organiserade i en ekonomisk förening. Tillsammans stärker banken och kunderna de gröna näringarna och möjliggör därmed att vi alla kan ta del av närproducerad mat och svenska skogsråvaror. Landshypotek Bank har drygt 190 medarbetare och finns lokalt runt om i landet.