Pressinbjudan: Prisutdelning till Årets landsbygdsföretagare Östgöta

På torsdag delas utmärkelsen ut för Årets landsbygdsföretagare i Östergötland. Prisutdelningen äger rum på Eneberga Gård på Vikbolandet. 

Tid: Torsdag 18 november kl. 11.00 (cirka) 
Plats: Kuddby Eneberga Gård 1, 610 30 Vikbolandet 

Möt årets vinnare 
Lantbruksbröderna Tomas och Peter Johansson har tillsammans med sin far Bengt-Åke utsetts till Årets landsbygdsföretagare i region Östgöta. De får utmärkelsen för sitt framgångsrika arbete med att vidareutveckla ett genuint och välfungerande familjeföretag med inriktning på mjölk- och köttproduktion samt växtodling. 

Mer om priset 
Utmärkelsen Årets landsbygdsföretagare syftar till att stimulera och uppmärksamma entreprenörskap och företagande inom de gröna näringarna. Priset är instiftat av Landshypotek Ekonomisk Förening Region Östgöta och Landshypotek Bank. 

Kontakta för mer information och intervjuer 
Jonas Feinberg, presskontakt Landshypotek Bank, 070-349 24 10 

Landshypotek – finansiering av jord- och skogsbruk sedan 1836 
Landshypotek grundades 1836 och är idag till utlåningen en av de tio största bankerna i Sverige. Banken räknas vara av systemvikt för jord- och skogsbruksnäringen. Historiskt lånar kunderna till jord och skog men banken växer nu även inom bolån till hus samt sparande. Landshypotek Bank ägs av dess cirka 36 500 jord- och skogsbrukskunder organiserade i en ekonomisk förening, har drygt 210 medarbetare och verkar över hela landet.