Februaris snitträntor: Fortsatt fina bolåneräntor hos Landshypotek

Snitträntorna för februari visar att Landshypotek Bank fortsätter att utmana på bolånemarknaden. Lägst snittränta fick de som valde 1-års bindningstid, 0,97%.

De kunder som i februari tecknade nya bolån hos Landshypotek med 2 års bindningstid fick i snitt en ränta på 1,05 %. 3-åringen landade på 1.10 % och  3-månadersräntan på 1,17 %. Kunder som valde 1 års bindningstid fick månadens lägsta snitt: 0,97 %.

  – Vi har sett ett stort intresse från kunderna under en längre tid och på sistone har det vuxit ytterligare. Jag tror det beror på att många efterfrågar konkurrenskraftiga alternativ som de känner sig trygga med. Samtidigt gör vårt nya samarbete med Avanza det lättare för fler att hitta till våra erbjudanden, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Här ser du samtliga räntor på Landshypotek Banks bolån

Så kan snitträntorna skilja mellan bankerna

Nyligen presenterade Landshypotek Bank en sammanställning av hur bankens snitträntor på bolån legat över tid,  jämfört med de fyra storbankernas. Den visar att det finns 1000-lappar att spara årligen på att utmana sin bank.

Jämförelsen av snitträntor mellan Landshypotek Bank och storbankerna