Nu laddar vi inför årets största medlemsevenemang - regionmötena!

Snart är det åter igen dags att samlas till årets största medlemsmöte och vi ser verkligen fram
emot att träffas då. Regionmötena hålls 25-30 mars på elva orter runt om i landet. Alla närmare 35 500 medlemmar kommer inom kort få en personlig inbjudan till mötet i sin region i brevlådan, men redan nu är anmälan öppen. 

Till de elva regionmötena bjuds alla Landshypoteks närmare 35 500 medlemmar in för att samlas kring frågor som vi har gemensamt; om hur förutsättningarna för lantbruket och landsbygderna ser ut, liksom möjligheterna att finansiera sina verksamheter och andra investeringar på gårdar runt om i landet.

Tillfället att nätverka är också ett stort mervärde i sig. För tillsammans är vi starka och det finns så mycket uppbyggd kunskap och erfarenhet att dela oss emellan. På regionmötena kommer vi även att prata mer om läget i Landshypotek och de gröna näringarna i stort samt summera 2022 och blicka framåt. Den föreslagna rekordstora utdelningen som klubbas på föreningsstämman 20 april kommer också att presenteras här. 

Som medlem i Landshypotek Ekonomisk Förening, och ägare av din egen bank, får du en personlig inbjudan till mötet i din region i brevlådan inom de närmaste dagarna. Anmälan till respektive möte görs på landshypotek.se/regionmote. Här finns även valberedningarnas förslag samt eventuellt inkomna motioner  att ta del av.

Varmt välkommen!

Regionmötena är ett ypperligt tillfälle att nätverka med andra medlemmar. Det finns alltså många möjligheter att både knyta nya kontakter och få reda på mer om vad som händer i Landshypotek just nu och planerna framåt.

 P-O Hilmér, ordförande Landshypotek Ekonomisk Förening