Grusväg vid rapsfält. Skåne.

Regionmöten 2022

Så var årets regionmöten

Mellan den 28 mars och 7 april hölls årets elva regionmöten. Till mötena bjöds alla medlemmar in för att ta del av det som händer i föreningen - och  den bank de gemensamt äger. Information om resultat och utveckling i  Landshypotek samt vinstutdelning blandades med samtal om det som är aktuellt i branschen . Tack till alla som deltog över skärm runt om i landet!

Kunde du inte vara med live finns filmklipp och annat material som presenterades under mötena att ta del av här istället. Följ oss gärna i sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som är aktuellt i din bank och din förening. 

Ta del av förslagen inför regionmötena

Här kan du ta del av de regionala valberedningarnas och eventuella andra förslag som inkom inför Regionmötena. I årsredovisningarna kan du också läsa mer om resultatet och det som hänt i banken och föreningen under 2021. 

Kontakta oss

Med medarbetare och förtroendevalda runt om i landet har vi lokalkännedom och specialkunskap inom jord och skog. Välkommen att höra av dig till oss som är Landshypotek i din närhet.

Läs mer Per-Olof Hilmér, ordförande i Landshypotek Ekonomisk Förening

Ordförande Per-Olof Hilmér om 2021

Läs mer
Läs mer

Din insats ger dig mer av Landshypotek

Läs mer
Att äga sin egen bank

Varför är det viktigt att äga sin egen bank?

Att äga sin egen bank