Fåglar samlade på ladutak

Regionmöten 2024

Välkommen till årets stora medlemsmöte

Nu samlas vi Landshypotekare snart igen. Vi som bor, lever och driver verksamheter med vår lantbruksfastighet som grund. Vi som ser ett livskraftigt jord- och skogsbruksföretagande som en självklar del av framtiden.

På elva platser runt om i landet möts vi för att prata om det som är aktuellt i våra näringar, i vår region och i vår bank, men också om hur förutsättningarna ser ut framåt – och hur Landshypotek ska utvecklas för att vara en trygg och stabil bank för oss idag och för kommande generationer. På plats träffar du, förutom andra medlemmar, även föreningens förtroendevalda och representanter från banken, lokalt och centralt.

Anmäl dig till mötet i din region redan nu. Datum, tid, plats och anmälningslänk för respektive möte hittar du här nedanför. 

Hoppas vi ses!  

Jag ser verkligen fram emot vårens regionmöten, att  resa runt i landet och prata med er medlemmar om läget i näringen,  i  vår bank och hur vi ser på framtiden. 

 P-O Hilmér, ordförande Landshypotek Ekonomisk Förening

 

Annat material att ta del av

Här publicerar vi löpande material att ta del av inför årets regionmöten. Valberedningarnas förslag, bankens och föreningens årsredovisningar mm.

Kontakta oss

Med medarbetare och förtroendevalda runt om i landet har vi lokalkännedom och specialkunskap inom jord och skog. Välkommen att höra av dig till oss som är Landshypotek i din närhet.

Relaterade artiklar

Att äga sin egen bank Grön gräsmatta med röd gård och träd

Varför är det viktigt att äga sin egen bank?

Att äga sin egen bank
Läs mer Emma Zeigler

För Emma är förtroendevaldarollen ett hedersuppdrag

Läs mer
Läs mer Alexander och Sofie Orrby i sitt nya stallbygge

Möt paret Orrby som kombinerar lantbruksliv och anställning

Läs mer