Regionmöten 2023

Välkommen till årets stora medlemsmöte

Det är återigen dags att samlas till årets största medlemsmöte och vi ser verkligen fram emot att träffa dig! Regionmötena hålls 25-30 mars. En personlig inbjudan till mötet i din region ska du nu ha fått i din brevlåda och anmälan gör du här nedanför. Observera att anmälningstiden för några regionmöten nu har passerat.

Här samlas vi kring frågor om hur förutsättningarna för lantbruket och landsbygderna ser ut, liksom möjligheterna att finansiera våra verksamheter och andra investeringar på våra gårdar. Tillfället att nätverka är också ett stort mervärde i sig. För tillsammans är vi starka och det finns så mycket uppbyggd kunskap och erfarenhet att dela oss emellan. På regionmötena kommer vi såklart även att prata mer kring läget i Landshypotek och gröna näringarna i stort samt den rekordstora utdelningen, summera 2022 och blicka framåt. 

Valberedningarnas förslag samt eventuellt inkomna motioner finns att ta del av längre ned på sidan. 

Regionmötena är ett ypperligt tillfälle att nätverka med andra medlemmar. Det finns alltså många möjligheter att både knyta nya kontakter och få reda på mer om vad som händer i Landshypotek just nu och planerna framåt.

 P-O Hilmér, ordförande Landshypotek Ekonomisk Förening

Ta del av förslagen inför regionmötena

Här kan ta del av de regionala valberedningarnas och eventuella andra förslag som inkommit, samt motioner. I de finansiella rapporterna kan du läsa mer om resultatet och det som hänt i och runt Landshypotek under 2022. 

Kontakta oss

Med medarbetare och förtroendevalda runt om i landet har vi lokalkännedom och specialkunskap inom jord och skog. Välkommen att höra av dig till oss som är Landshypotek i din närhet.

Att äga sin egen bank

Varför är det viktigt att äga sin egen bank?

Att äga sin egen bank
Läs mer

Utvecklingen inom jord- och skogsnäringarna 2022

Läs mer
Läs mer

Ordförande Per-Olof Hilmér om 2022

Läs mer