Kund hos oss

Kund hos oss

Att vara kund hos oss på Landshypotek ska vara tryggt och enkelt. För dig som vill veta mer om att vara kund hos oss hittar du här värdefull information.

Internetbanken

Genom att logga in med BankID i Internetbanken sköter du dina bankärenden hos oss. Där kan du göra uttag, se saldo, öppna sparkonto och kontakta oss på ett säkert sätt via meddelanden. 

Läs mer om Internetbanken

Kundkännedom

Vi ställer en rad frågor när du blir kund hos oss på Landshypotek, och vi ställer löpande frågor om dina bankaffärer - genom personliga samtal via telefon eller efter inloggning i Internetbanken. Vi vet att majoriteten av våra kunder är ärliga, men för att upptäcka det fåtal som inte är det behöver vi ställa frågor till alla, utan undantag. När du svarar på våra frågor hjälper du till att förhindra brottslig verksamhet. Tillsammans skapar vi en trygg och säker bank. 

Läs mer om kundkännedom

Behandling av personuppgifter

För oss  det viktigt att du som kund känner förtroende för att din personliga integritet värnas. Därför arbetar vi aktivt med att säkerställa att våra produkter, tjänster och interna processer lever upp till de krav om skydd av dina uppgifter. För att ytterligare öka säkerheten för din integritet använder vi avancerade säkerhetslösningar.

Läs mer om behandling av personuppgifter

Kontakta oss

Har du frågor? Vi är tillgängliga 8.00-17.00, alla helgfria dagar.