Vy över åkrar i Skåne.

Spara tryggt med 3,50% i ränta

Du sparar med ränta från första kronan, helt utan bindningstid.

Börja spara
Läs mer och ansök här Gårdshus och lada med fält i förgrunden
Lantbruk och skog

Låna till lantbruk

Hos oss lånar du till din lantbruks- och skogsfastighet med hjälp av vår kunskap och till goda villkor. Vi förstår dig och din verksamhet som lantbrukare och boende på lantbruksfastighet.

Läs mer och ansök här
Läs mer och ansök här Villakvarter med vita och röda hus
Boende

Låna till hus

Hos oss lånar du till hus med goda villkor och på ett enkelt sätt. Vi har en tydlig prissättning där du redan innan ansökan vet vilken ränta du kommer erbjudas. Vi har under längre tid i marknadsjämförelser haft bra kundräntor. 

Läs mer och ansök här

Upplev fördelarna med vår bank

Allt sedan 1836 har vi med kunskap, goda villkor och engagemang hjälpt människor, verksamheter och landsbygder att växa. Vi har specialiserat oss på lån till lantbruk och skog. Numera erbjuder vi också vår trygghet och enkelhet vid bolån till hus och för sparande. Våra kunder vägleder oss i vår utveckling och när vi utmanar på bankmarknaden. Vi bildades nämligen av kunder och ägs än i dag av kunder.

Välkommen att bli kund
  • Goda villkor

    Vi bildades för snart 200 år sedan av kunder för att skapa trygga lån till bra ränta. Vi har fortsatt att utmana på den svenska bankmarknaden genom trygghet, kunskap och goda villkor.

  • En personlig bank

    Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om det är något du undrar. Chatta, ring eller skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig.

  • Vår kunskap är din

    Med vår långa erfarenhet har vi lärt oss det som behövs för att ge dig det bästa för lån och sparande. Vi hjälper dig att ta nästa steg för ditt bolån eller lantbruksfinansiering.

Piktogram

Hela landets bank

Vi är inte som andra banker, och det är vi stolta över. Sedan 1836 har vi utmanat som kundernas bank.

Piktogram

Vi är våra kunders idé

När du lånar av oss, satsar du samtidigt på landsbygden. Vår vinst går inte till aktieägare, utan till våra kunder inom jord och skog.

Piktogram

Du går först

Vi har samlat kunskap i snart 200 år, och finns för att hjälpa dig att finna det bästa för dina lån och ditt sparande.

Stresstesta din ekonomi Flygfoto av landskap med hus och träd
Börja spara

Spara till när du behöver det

Buffertsparande skapar trygghet att klara oförutsedda utgifter. Hur stor summan bör vara beror på flera faktorer, men genom att stresstesta din ekonomi kan du få en bild av om du ligger på rätt nivå i din buffert.

Fyra anledningar att byta bolånebank Hustak med äppelträd framför
Tips

4 anledningar att byta bolånebank

Anledningarna till att byta bolånebank är många. Här har vi samlat fyra.