Hittat lantbruksfastigheten för dig?

Tillsammans tar vi nästa steg.

Vi förstår dig och din verksamhet

I snart 200 år har vi varit jord- och skogsbrukarnas bank och sedan dess bidragit till att människor kan använda sin gård till att få verksamheter, landsbygder och sig själva att växa. Tillsammans med dem har vi lärt oss mycket om vardagen som jord-och skogsbrukare. 

Går du likt många andra just nu i köptankar och har hittat platsen för dig? Kanske är det dags att utveckla med ett tillköp eller att göra verklighet av gårdsdrömmen? Oavsett så vet vi att du då kan ha mycket att fundera på. Med vår långa erfarenhet och jordnära expertis förstår vi dig och din verksamhet. Tillsammans kan vi hitta lösningen som kan göra din köptanke till verklighet. 

Fastigheten och platsen tillsammans med din kompetens är grunden för företagandet inom jord och skog. Vi på Landshypotek arbetar med dessa frågor varje dag, vilket är något vi har gjort i snart 200 år. Prata med oss så kan vi hjälpa dig att utveckla din verksamhet. 

- Per Lindblad, vd Landshypotek Bank

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Gårdssnack: inför köpet av en lantbruksfastighet

När Karin Westman, chef för landsbygdsboende på Landshypotek och Mats Nilsson, fastighetsmäklare på Areal träffades på gårdsplan hade Karin med sig flera av de frågor vi ofta svarar på. Nu var det istället Karin som ställde frågorna för att ta del av mäklarens svar. Hur beskriver fastighetsmäklaren skillnaden mellan att köpa en villa eller en lantbruksfastighet, och vilka är hans bästa tips för att hitta ditt nästa lantliga boende?

Med Landshypotek behöver jag aldrig starta på noll. Det känns tryggt.

- Per-Olof Hilmér, lantbruksföretagare i Mellerud och ordförande i Landshypotek Ekonomisk förening.