Låna till skog och lantbruk

Vi har hjälpt till att finansiera satsningar inom jord och skog i snart 200 år. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig och din verksamhet.

Bli kund

Vad kan vi hjälpa dig med?

Läs mer och ansök här
Lantbruk och skog

Låna till lantbruksfastighet

Hos oss lånar du till din lantbruks- och skogsfastighet med hjälp av vår kunskap och till goda villkor. Vi förstår dig och din verksamhet som lantbrukare och boende på lantbruksfastighet.

Läs mer och ansök här
Öppna Skogskonto
Spara

Fördela skogsintäkterna över tid

Vi förstår att det är viktigt för dig som skogsägare att kunna fördela skogsintäkterna över tid. Därför erbjuder vi sparande för dig och ditt skogsägande. 

Öppna Skogskonto

Tillsammans för landsbygden

Alla i Sverige ska ha förutsättningarna att leva ett rikt liv. Därför har vi sedan starten 1836 hjälpt människor, verksamheter och landsbygden att växa. Tillsammans har vi samlat kunskap om vad som krävs för ett hållbart jord- och skogsbruk och lagt grunden för vår gemensamma framtid.

Bli kund
  • En av oss

    När du lånar av oss blir du samtidigt medlem och delägare. Eftersom vi är jord- och skogsbrukarnas bank får du de bästa förutsättningarna för just din verksamhet.

  • Experter på jord och skog

    Sedan starten har vi lärt oss allt som är värt att veta om jord och skog. Tillsammans löser vi allt från start och tillväxt till dagliga driftsfrågor och framtida ägarskiften.

  • Ett långsiktigt tänk

    Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför utgår vi alltid från din situation, oavsett om det gäller lån eller sparande. Genom ett hållbart jord- och skogsbruk hjälps vi åt att hålla landsbygden levande.

Läs Cecilias tips
Tips

Tips inför köpet av lantbruksfastighet

Går du likt många i köptankar just nu? Kanske är det dags att utveckla verksamheten med ett tillköp eller dags för ett första gårdsköp? 

Läs medlemsreportaget
Möt en medlem

Med fötterna på jorden och korna på lyxhotell

Vad ska man tänka på när man moderniserar en mjölkgård? Går det att expandera utan att få växtvärk? Niclas och Lena Stang på Södra Kärr i Dalsland har svaren. 

Länk
Jord- och skogsbrukarnas bank

Upptäck fler fördelar med Landshypotek

När du lånar till jord och skog blir du också medlem och ägare av banken. Tillsammans med andra äger du en bank som har fullt fokus på att skapa goda finansiella villkor för dig. Förutom att låna kan du genom din insats ta del av bankens vinst.

Kontakta oss

Har du frågor? Vår Kundservice hjälper dig varje vardag 08.00−17.00.